Özgürcan Çevik'in yeni dizisi Yeter Ali geliyor!

Sevilen oyuncu Özgürcan Çevik ekranlara geri dönüyor.

Merve Mutlu
25 Aralık 2019 - 17:10
Yeni Bölüm

Şefkat Yerimdar adlı televizyon dizisinde başrol oynayarak kitlesini artıran ve sevilen oyuncu Özgürcan Çevik şimdilerde yeni bir dizi projesi ile ekranlarda olmaya hazırlanıyor.

19-12/25/zgurcan-cevik-kimdir-1577282419.jpg

Bizim Evin Halleri dizisi ile oyunculuk kariyerine başlayan ve en son İkizler Memo - Can dizisinde boy gösteren Çevik, Yeter Ali adını taşıyacak yeni dizi projesinde başrolde yer alacak. Bülent İşbilen ile Serap Danış'ın yöneteceği dizi Limon Yapım imzası taşıyacak ve dizi Fox ekranlarında yayınlanacak. Çekimleri Ocak ayının sonunda başlayacak olan dizinin Ayvalık'ta çekileceği de Birsen Altuntaş'ın verdiği bilgiler arasında. 

Özgürcan Çevik kimdir?

19-12/25/zgurcan-cevik-1577282402.jpg

24 Ekim 1983 Ankara doğumlu olan oyuncu, Bilkent Üniversitesi M.S.S.F. Tiyatro-Oyunculuk Bölümü'nü bitirdi ve Ankara Sanat Tiyatrosu’nda görev aldı. Birçok oyunda yer alan oyuncu Lions Tiyatro Ödüllerinde “En İyi Yardımcı Erkek Oyuncu” ödülüne iki kez layık görüldü. Bizim Evin Halleri dizisi ile kariyerine merhaba diyen Çelik, birçok dizide yer aldı.

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin