İlker Kaleli yeni dizi Öğretmen ile geliyor!

Sevilen oyuncu İlker Kaleli'den yeni dizi geliyor.

Merve Mutlu
25 Aralık 2019 - 17:53
Yeni Bölüm

Poyraz Karayel dizisinde canlandırdığı Poyraz karakteri ile akıllarda kalan ve daha sonra adı birçok dizi projesi ile anılsa da hiçbirini kabul etmeyen İlker Kaleli yeni bir dizi ile ekranlara dönüyor. 

19-12/25/ilker-kaleli.jpg

Sevilen oyuncu birçok dizi ile anılmış ancak bazılarını reddederken bazılarından anlaşmaya ramak kala son anda vazgeçmişti. Merakla yeni dizisi beklenen oyuncu en son, başrollerini Jenna Coleman, Billy Howle ve Ellie Bamber gibi isimlerin paylaştığı BBC – Netflix ortak yapımı The Serpent’in kadrosunda yer aldı ve hippi bir karakteri canlandırdı. 

İlker Kaleli'nin yeni dizisi Öğretmen geliyor!

19-12/25/kaleli-ilker.jpg

Usta yapımcı Fatih Aksoy, Fox ekranları için yeni bir dizi hazırlığı içerisine girdi. Mr. Hiiragi's Homeroom adlı diziden uyarlanacak olan yeni dizi Öğretmen'in anlaşma sağlanan ve ilk açıklanan ismi İlker Kaleli oldu. 

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin