Furkan Aksoy Sefirin Kızı dizisine dahil oldu!

Sevilen oyuncu Furkan Aksoy yeniden ekranlarda.

Merve Mutlu
26 Aralık 2019 - 12:45
Yeni Bölüm

Daha önce Sevda Kuşun Kanadında adlı dizide oynayan ve en son Sen Anlat Karadeniz dizisinde boy gösteren Furkan Aksoy yeniden ekranlarda olmak için gün sayıyor. 

19-12/25/furkan-aksoy.jpg

Star TV ekranlarında yayınlanan ve başrollerinde Neslihan Atagül Doğulu ile Engin Akyürek'in rol aldığı Sefirin Kızı adlı dizi, yayınlanan 2 bölümüyle de oldukça sevildi. İzleyiciden tam not alan dizinin kadrosuna da yeni oyuncular dahil olmaya devam ediyor. Uraz Kaygılaroğlu, Erhan Alpay, Erdal Küçükkömürcü, Gonca Cilasun, Tülin Yazkan, Ömrüm Nur Çamçakallı, Hivda Zizan Alp gibi isimleri bir araya getiren dizinin kadrosuna son olarak katılan yeni oyuncu da Furkan Aksoy oldu. Oyuncunun dizide hangi karakteri canlandıracağı ise henüz bilinmiyor. 

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin