Doğduğun Ev Kaderindir Zeynep (Demet Özdemir) kimdir?

tv8 ekranlarının yeni dizisi Doğduğun Ev Kaderindir'in Zeynep'i kimdir? Hakkında tüm merak edilenler..

Merve Mutlu
26 Aralık 2019 - 13:09
Yeni Bölüm

Kadrosunda birbirinden başarılı isimlerin yer aldığı Doğduğun Ev Kaderindir'in 1. bölümü yayınlandı. İzleyicilerin beğenisine sunulan yeni dizi Doğduğun Ev Kaderindir'in Zeynep'i kimdir? Gerçek adı, yaşı, dizileri.. İşte tüm merak edilenler... 

Doğduğun Ev Kaderindir Zeynep kimdir?

19-12/26/dogdugun-ev-kaderindir-zeynep.png

Zeynep, 11 yaşında öz ailesi tarafından zengin bir aileye evlatlık olarak verilmiştir. Ancak iki ailesi ile de görüşmekte hem de iki ailesinin de arasında sıkışıp kalmaktadır. Eski ile yeni arasındaki çatışma arasında kalan Zeynep, zengin hayatında tanıştığı Faruk ile evlenmeye karar verirken, yoksul ailesinin isteği ile tanıştığı Mehdi'ye aşık olacaktır.

Doğduğun Ev Kaderindir dizisinde Zeynep karakterini Demet Özdemir canlandırmaktadır. 

Demet Özdemir kimdir?

19-12/26/demet-ozdemir.jpg

26 Şubat 1992 doğumlu güzel oyuncu, lise eğitimini Akşam lisesinde tamamladıktan sonra Şahika Tekand’dan dans tiyatro kursu aldı. İş hayatına ilk olarak ses sanatçısı Bengü’nün dansçı kızlarından biri olarak başladı. Esnek hareketleri ile dikkatleri üzerine çekti ve kısa sürede Efes kızlarından biri olmayı başardı. 2009’da şarkıcı Mustafa Sandal’ın ”Ateş Et” klibinde dansçı kız olarak yer aldı. Dizi kariyerine 2013 yılında ”Sana Bir Sır Vereceğim” adlı dizide Aylin karakterini oynayarak başladı. Ardından Kıvanç Tatlıtuğ’un başrol oynadığı ”Kurt Seyit ve Şura” dizisinde Alya karakterini canlandırdı. Kısa zamanda romantik komedi dizilerinin aranan ismi olmayı başaran Özdemir Erkenci Kuş dizisi ile zirveyi gördükten sonra ilk kez bir dram dizisinde başrol oldu. 

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin