Doğduğun Ev Kaderindir Mehdi (İbrahim Çelikkol) kimdir?

tv8 ekranlarının yeni dizisi Doğduğun Ev Kaderindir Mehdi kimdir? Gerçek adı, yaşı, dizileri..

Merve Mutlu
26 Aralık 2019 - 13:50
Yeni Bölüm

Kadrosunda birbirinden başarılı isimlerin yer aldığı Doğduğun Ev Kaderindir'in 1. bölümü yayınlandı. İzleyicilerin beğenisine sunulan yeni dizi Doğduğun Ev Kaderindir'in Mehdi'si kimdir? Gerçek adı, yaşı, dizileri.. İşte tüm merak edilenler... 

Doğduğun Ev Kaderindir Mehdi kimdir?

19-12/26/dogdugun-ev-mehdi.png

Yakışıklı ve güçlü bir gençtir. Mahallenin zıpkın delikanlısıdır. Çok az güler. Daha çocukken çok büyük bir darbe yemiş ve asla unutmamış olan Mehdi kadınlara karşı mesafelidir. Ancak Zeynep ile gerçek aşkı tanır ve yaraları sarılır.

Doğduğun Ev Kaderindir dizisinde Mehdi karakterini İbrahim Çelikkol canlandırmaktadır. 

İbrahim Çelikkol kimdir?

19-12/26/ibo.jpg

14 Şubat 1982 doğumlu İbrahim Çelikkol, Oyunculuğa başlamadan önce profesyonel modellik yaptı. Bir dönem basketbolla ilgilenen Çelikkol, basketi bıraktıktan sonra oyunculuk konusunda eğitim aldığı sırada Osman Sınav'la tanışması hayatında dönüm noktası oldu. Osman Sınav'ın çektiği Pars: Narkoterör dizisinde 'Komiser Şamil Baturay' rolünün verilmesiyle oyunculuk hayatına adım attı. Daha sonra M.A.T., Karadağlar ve Keskin Bıçak gibi televizyon dizilerinde boy gösterdi. 2011 yılında başlayan ve 24 Eylül 2012 de Final yapan İffet adlı dizide başrolde Cemil karakterini canlandırmıştır. 16 Şubat 2012'de gösterime giren büyük bütçeli sinema filmi Fetih 1453'te Ulubatlı Hasan karakterini canlandıran oyuncu, en son Muhteşem İkili adlı dizide rol almıştır. 

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin