Farah Zeynep Abdullah ve sevgilisi Doğu Demirkol galaya el ele katıldı!

Ünlü oyuncular galaya el ele katılarak ilişkilerini doğruladı.

Merve Mutlu
19 Şubat 2020 - 15:07
Magazin

Öyle Bir Geçer Zaman ki adlı dizi ile yıldızı parlayan güzel oyuncu Farah Zeynep Abdullah ile şimdilerde TRT1'in yeni dizisi Tutunamayanlar'da yer alan ve yeni filmi Bayi Toplantısı vizyona giren sevgilisi Doğu Demirkol, filmin galasına el ele katıldı. 

20-02/19/farah.png

İlişkileri geçtiğimiz aylarda konuşulan ve Abdullah'ın büyükannesi ile Demirkol'un tanıştığı iddiasından kısa bir süre sonra haklarında ayrılık haberleri çıkan oyuncu çift ilk kez el ele görüntülendi. "İlişkimiz iyi gidiyor. Tatlı bir kızımız, tatlı bir insan sizin gördüğünüz tanıdığınız oyunculuğunun yanı sıra kendi gündelik hayatındaki karakteri de gayet tatlı değerlendiriyorum bakalım." sözleri ile Demirkol'un yaptığı bu ilişki açıklaması Farah Zeynep'i oldukça güldürdü.

20-02/19/farah-zeynep-dogu-deirko.png 

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin