Tuvana Türkay Onur Tuna'yı bozdu!

Ağır Romantik fiminin başrolünde bir araya gelen çiftten olay gaf!

Merve Mutlu
19 Şubat 2020 - 13:20
Magazin

Ağır Romantik adlı aşk filminin başrolünde bir araya gelen Onur Tuna ve Tuvana Türkay, basının karşısına geçip filmlerinden bahsettiler. Türkay'ın sözleri ise kendisinden önce konuşan Onur Tuna'yı bozdu. 

20-02/19/agir-romantik.png

14 Şubat'ta vizyona giren ve Deniz Denizciler'in yönetmenliğini üstlendiği Ağır Romantik fiminin galasında yaşananlar gündeme bomba gibi düştü. Şimdilerde Mucize Doktor dizisinde de rol alan ve oldukça beğenilen oyuncu Tuna, filmlerini  "Eğlenerek bu işi yaptık. Birlikte güzel sahnelerimiz olduğuna inanıyoruz" sözleri ile anlattı. Konuşma sırası gelen Türkay'ın "Kimse filmine kötü demez. 'Biz çok eğlendik, umarım izleyenler de bunu hissederler' klişelerine girmeyeceğim" diyerek kahkaha atması ise ortamı gerdi. Bu şaşırtan tavrın ardından Tuna'nın yüzündeki ifade değişimi gözden kaçmazken, olayın üstünden zaman geçip gündem olması ile de Tuvana Türkay açıklama yaptı.  

20-02/19/tuvana.png

"Röportaja çıkmadan, içeride bütün oyuncular bu cümlenin klişeliğiyle gülüp eğlendik. En az çekilen 10 filmin 8 tanesinin galasında 'Biz çekerken çok eğlendik' denmesinin şakasını yaptığım için kusura bakmayın. Çünkü inanılmaz derecede kötü niyetli, kötü kalpli ve kötülükle beslenen insanlar olduğunuz aklımdan çıkmış. Ayrıca partnerim 'Eğlenerek çektik' diyor. Dolayısıyla kusur görenindir."

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin