Fargo'nun 3 yeni tanıtım videosu yayınlandı

Yayınlanan 3 yeni promo videosunda Ewan McGregor'u rollerinden birinde görebiliyoruz.

Berfu Özlen
14 Mart 2017 - 10:50
Gündem

FX, merakla beklenen devam dizisi Fargo için 3 yeni tanıtım videosu yayınladı. Yayınlanan promolarda ünlü aktör Ewan McGregor'u dizide oynayacağı Emmit Stussy ve kardeşi Ray rollerinden birinde görebiliyoruz.

Devam dizisinin konusu

2010 senesinde geçecek olan Fargo, Minnesota'nın park kralı Emmit'i ve kendisini başarı hikayesi olarak görmesini sağlayan hayatını ele alacak. Ray ise abisinin gölgesinde yaşarken başına gelen her şeyden abisini sorumlu tutuyor olacak. Abi kardeş arasında yaşanan bu çekişme, geri dönülemez bir şekilde hırsızlık, cinayet ve hatta çeteciliğe kadar uzanacak.

Carrie Coon ise Gloria Burgle isminde yeni boşanmış ve etrafında olan biteni anlamlandırmaya çalışan bir polis memurunu canlandıracak. 

Mary Elizabeth Winstead, Ray'in kız arkadaşı Nikki Swango isimli briç bağımlısı eski bir polisi oynayacak.

Fargo'nun yapımcı kadrosunda Golden Globe ve Emmy ödüllü Noah Hawley, Joel & Ethan Coen, Warren Littlefield ve John Cameron var. 

Dizi 19 Nisan'da ekranlara gelecek.

 

 

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin