Veep'in yeni sezon fragmanı yayınlandı

Veep'in 6. sezon fragmanı HBO tarafından yayınlandı. Fragmanda seçimi kaybeden Selina Meyer yer alıyor.

Berfu Özlen
14 Mart 2017 - 10:39
Gündem

Veep yeni fragmanı ile dönüyor! Dizinin 6. sezon fragmanı, oyuncu kadrosunun ve yapımcıların katıldığı bir panelde yayınlandı.

Veep'in 6. sezon fragmanında, Selina Meyer kaybettiği seçimin ardından CBS'in This Morning isimli sabah programına konuk olduğu görülüyor. Selina, program sunucusuna geçtiğimiz yılın "çok eğlenceli" olduğunu belirtiyor ve seçimi kaybetmenin üzücü olduğunu ancak bu vesileyle kendine zaman ayıracağını ekliyor.

Yıldızlar Geçidi

Veep'in oyuncu kadrosunda Emmy ödüllü Julia Louis-Dreyfus, Tony Hale, Anna Chlumsky, Reid Scott, Matt Walsh, Timothy Simons, Kevin Dunn, Gary Cole ve Sam Richardson buunuyor. Dave Mandel, Julia Louis-Dreyfus, Frank Rich, Lew Morton v Morgan Sackett ise yapımcı olarak görev alıyor.

Üst üste beş sene ödül

Veep şimdiye dek 5 sene üst üste "En İyi Komedi Dizisi" Emmy ödülüne aday gösterildi ve bu adaylıkları 4 ve 5. sezonları için aldığı ödülle taçlandırdı. Julia Louis-Dreyfus ise 5 sene üst üste "En İyi Komedi Dizisi Kadın Oyuncu" ödülünü alarak büyük bir başarı elde etti.

Veep ekranlara 6. sezonu ile 16 Nisan'da geri dönecek. 

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin