Fatih Aksoy'dan bilimkurgu dizisi geliyor!

Ünlü yönetmen Fatih Aksoy'dan geçtiğimiz günlerde Cansu Dere ile görüntülendiğine dair çıkan haberlere açıklama geldi: "İş yemeği yedik"

Nurşah
07 Haziran 2018 - 15:00
Magazin

Dadı, Umutsuz Ev Kadınları, Anne ve Kadın gibi başarılı dizi projelerinde imzası bulunan yapımcı Fatih Aksoy geçtiğimiz günlerde güzel oyuncu Cansu Dere ile yemek yerken görüntülenmişti. Bu durum, magazin camiasında yeni bir birliktelik doğuyor şeklinde yorumlanmış ve manşetlere taşınmıştı. Aksoy'dan konu ile ilgili açıklama gecikmedi!

 18-06/07/cansu-dere-fatih-aksoy.jpg

Oasis'in uyarlaması geliyor!

Oyuncu Cansu Dere ile görüntülenmesinin ardından Fatih Aksoy kamuoyuna duyuruda bulundu:

Bugün bazı gazetelerde yer alan bir haber üzerine bir açıklama yapma gereği duydum:

4 Haziran pazartesi günü Cansu Dere, menajeri Ebru Toparlı ve ben Kuruçeşme’de bir lokantada akşam saat 19.00 ile 22.00 arasında 3 kişilik bir iş yemeği yedik. Cansu Dere’ye önümüzdeki sezon yapacağımız, orijinal adı Oasis olan dizide oynamasını teklif ettim. Geçtiğimiz sezon Anne dizisinde birlikte çalıştığım ve önümüzdeki sezon da çalışmak istediğimiz bir oyuncu ve menajeriyle yediğim bir iş yemeğinden bu haberlerin çıkması gerçekten çok garip. Gazeteci arkadaşlarım ne yazık ki gazeteci olmayan ve herhangi bir etik değer taşımayan birinin kurduğu bir tuzağa düştüler. O yemek başbaşa değil 3 kişi tarafından yendi ve o gün orada bulunan herkes, o fotoğrafı çeken dahil bunun böyle olduğunu gördü. Ebru Toparlı’nın masadan kalktığı bir anda fotoğraf çekip basına servis eden hasta zihniyete söyleyecek bişey bulamıyorum. Bir an önce tedavi olmasını öneriyorum. Medya kuruluşları için günümüzün  tuzağı da bu. Gazeteci arkadaşlarımızın kendilerine ulaşan fotoğrafları haberleştirme konusunda daha dikkatli olmalarını dilemekten başka bir şey gelmiyor elimden.

Saygılarımla.
Fatih Aksoy

 18-06/07/fatih-aksoy-yeni-dizi-oasis.jpg

Oasis dizisinin konusu nedir?

Pilot bölümü ile 17 Mart 2017 tarihinde izleyici karşısına çıkan dizinin türü bilimkurgu olarak kaynaklara geçmiş bulunuyor. Dizi, The Strange of New Things adlı kitabın televizyon ekranlarına uyarlanmış hali ve Amazon tarafından izleyici karşısına çıkartıldı.

Oasis, 2032 senesinde geçiyor. Dizide, dünyanın yoksulluk ve kaos içerisinde sürüklendiği tam da bu dönemlerde sıradan bir insan olan Peter Leigh'in Mars'ta kurulacak olan ilk koloniye çağırılması anlatılıyor. Bir vaiz olan Peter, ilk başlarda bu teklifi kabul etmek istemese de kilisesine yapılacak yardım onu kararından döndürmek zorunda kalır. Peter, Mars'a giden işçi ve mühendis grubuna katılır hem de grubun lideri olarak! 

18-06/07/oasis-dizi.jpg

Oldukça farklı bir konuya sahip olan dizinin sadece bir bölümü yayınlandı! Oasis'in başrolünde ise Game Of Thrones'tan da tanıdığımız 1986 doğumlu Richard Madden yer alıyor...

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin