4N1K dizisinin çekimleri başladı! Yaprak'tan mesaj var!

Fox Tv ekranlarının büyük bir merakla beklenen gençlik dizisi 4N1K çekimleri geçtiğimiz gün başladı! Dizinin oyuncuları rolleri ve yapım hakkında açıklamalar yaptı!

Nurşah
07 Haziran 2018 - 12:38
Kültür Sanat

Büşra Yılmaz'ın çok satan kitabından uyarlanan 4N1K dizisinin çekimleri başladı. Özellikle gençler tarafından büyük bir heyecanla ilk bölümü beklenen dizinin yıldızlarından açıklamalar geldi... Detaylar haberimizde!

18-06/07/4n1k-cekimleri-basladi-ne-zaman.jpg

"4N1K İlk Aşk" çekimlerine başlandı!

Fabrika Yapım imzası taşıyacak olan dizinin okuma provaları da geçtiğimiz hafta gerçekleştirilmişti. Bu sezonun en çok merakla beklenen dizilerinden olan 4N1K dizisinin çekimlerine de an itibari ile başlandı ve setten ilk kareler de izleyici ile buluşturuldu! Önümüzdeki günlerde yayın hayatına başlanması planlanan 4N1K ile ilgili detaylar belirginleştikçe sizlerle paylaşacağız!

18-06/07/4n1knin-yeni-oyuncusu-avlunun-ecemi-eslem-akar.jpg

Oyunculardan mesaj var!

Dizide Yaprak karakterini canlandıran Gözde Mutluer şu açıklamalarda bulundu:

Her şeyden önce neşeli bir dizi. Her yaşta insanın bu dönemde neşeye ihtiyacı var. Biz arkadaşlık, dostluk, aile ilişkilerine ve gençlik dönemine neşeli, renkli ve komik bir yerden bakıp onları güldürmeye geliyoruz.

Yaprak'ın açıklamalarına ek olarak Barış karakterini canlandıran Burak Yörük ise yer aldıkları dizinin günümüz gençlik yapımlarından oldukça farklı olduğunu belirtti:

İzlediğimiz bütün gençlik ve yaz işlerini bir kenara bırakın. Çünkü bu iş bildiğiniz işlerden değil. Klişelerden arınmış yepyeni bir hikaye. Herkesin seveceğine çok eminim.

 

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin