13 Reasons Why 3. sezon onayını aldı!

Netflix'in popüler gençlik dizisi 13 Reasons Why takipçilerine müjde! Dizi resmi 3. sezon onayını aldı. 13 Reasons Why 3. sezon ne zaman başlayacak?

Volkan Küçükel
06 Haziran 2018 - 22:54
Gündem

Netflix'in popüler gençlik dizisi "13 Reasons Why"ın (Ölmek İçin On Üç Sebep) hikayesi seneye de devam ediyor!

Online yayın platformu Netflix, 18 Mayıs'ta ikinci sezon bölümleriyle izleyicilerle buluşan dizi için 3. sezon onayını fazla bekletmeden duyurdu. Duyuru, Netflix'in sosyal medya hesaplarından kısa süreli bir video ile gerçekleştirildi.

13 REASONS WHY 3. SEZON DETAYLARI

- Çekimlerine sene sonuna doğru başlanması planlanan yeni sezonun bölüm sayısı ilk iki sezonda olduğu gibi 13 olacak.

18-06/06/13-resons-why-3-sezon.jpg

Yeni bölümler 2019 senesi içinde henüz resmileşmeyen bir tarihte Netflix abonelerine sunulacak.

- Paramount Television ve Anonymous Content ortak yapımcılığında hazırlanan dizinin yeni sezonunda yaratıcı isim Brian Yorkey dizi sorumlusu olarak dümenin başında yer almaya devam edecek.

- Geçtiğimiz günlerde duyurulduğu üzere dizinin hikayesinin merkezindeki Hannah Baker karakterine hayat veren aktris Katherine Langford üçüncü sezonda yer almayacak. Yeni sezonda hangi isimleri görmeye devam edeceğimiz konusunda şimdilik bir açıklama yapılmış değil.

- Yorkey, Joy Gorman, Mandy Teefey, Kristel Laiblin, Tom McCarthy, Selena Gomez ve Steve Golin yürütücü yapımcı kadrosunu oluşturmaya devam edecekler.

İlk sezonuyla yüksek bir izleyici ve hayran kitlesine ulaşan, ikinci sezonuyla ilk sezona göre olumsuz eleştiriler alan dizi her şeye rağmen yüksek ilgiyle takip edilmeye devam ediyor.

Önümüzdeki günlerde yeni sezonun hikayesi ve oyuncu kadrosuyla ilgili detayların paylaşılmaya başlanması bekleniyor.

"13 Reasons Why" 3. sezon duyuru videosu:

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin