Jet Sosyete'nin sezon finali konuğu Nil Karaibrahimgil!

Pazar akşamlarının sevilen komedi dizisi Jet Sosyete Nil Karaibrahimgil'i sezon finali bölümünde konuk olarak ağırlayacak! Dizinin bir diğer konuğu ise Kaan Sekban olacak!

Nurşah
06 Haziran 2018 - 18:10
Yeni Bölüm

Star Tv ekranlarında bu sezon yayın hayatına başlayan dizi, eğlenceli konusu ve yetenekli oyuncuları ile izleyicilerin pazar akşamlarına renk katıyor! Jet Sosyete'nin pazar günü yayınlanacak olan sezon finali bölümünde ise Nil Karaibrahimgil'i izleyeceğiz!

18-06/06/jet-sosyete-kaan-sekban.jpg

Nil Karaibrahimgil Jet Sosyete'ye geliyor!

Sevilen dizi hemen her bölümünde sevilen isimleri de seyirci ile buluşturdu. Geçtiğimiz haftalarda İrem Derici, Oğuzhan Koç, Balçiçek İlter ve Çağla Şikel gibi ünlü simaları konuk oyuncu olarak izlediğimiz Jet Sosyete'nin sezon finali bölümünde ise şarkılarını senelerce severek dinlediğimiz Nil Karaibrahimgil'i izleyeceğiz...

18-06/06/jet-sosyete-sezon-finali-konuk.jpg

Sürprizler bununla da sınırlı kalmıyor. Başarılı yazar ve talk show sunucusu olan Kaan Sekban da instagram hesabı instagram üzerinden yaptığı paylaşım ile sevilen diziye konuk olacağını belirtti:

Ay yok dayanamayacağım daha fazla!.Haftanın, ayın hatta benim için yılın bombasını patlatıyorum!. Sonunda bu da oldu evet düş değil rüya değil, @jetsosyete_tv 'nin müthiş sezon finalinde ben de varım!. Ne diyeceğimi ne yazacağımı bilemiyorum..Efsane sahneler yazarak beni ve bu karakteri bu özel bölüme davet eden büyük usta @gulsebir 'e nasıl ve ne kadar teşekkür etsem az. Bu bonkör ve eşsiz güveni boşa çıkartmayan bir performans sergilemiş olmayı dileyerek, bütün gün boyunca çekimler sırasında mütevazı, yardımcı, yapıcı ve samimi tavrını esirgemeyen efsane oyuncular @mcengizbozkurt , @caglar_corumlu , @hasibeeren , @sarpapak ve @enisarikan'a, oyunumu rahat verebilmem için her şeyi yapan büyük yönetmen Hakan Algül'e ve ziyadesiyle sempatik, çözüm odaklı set ekibine sonsuz teşekkürler!.Hayatımın en güzel günlerinden biriydi.Evet şimdi Pazar'a kadar hep beraber heyecandan ölebiliriz!. O akşam kimler ekran başında olacak bakalım! Gülmekten ağlayacaksınız...

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin