Savaşçı sezon finali ne zaman?

Başrollerinde Berk Oktay ve Murat Serezli'nin yer aldığı Fox Tv ekranlarının askeri temalı dizisi izleyicilerden büyük bir ilgi topladı. Pazar akşamlarının sevilen dizisinin son bölüm yayın tarihi belli oldu! Savaşçı sezon finali ne zaman yayınlanacak?

Nurşah
07 Haziran 2018 - 16:12
Yeni Bölüm

Yaz dizileri yavaş yavaş ekranlarda yerini almaya başlarken, dönem boyunca devam eden yapımlar ise sezon finali yaparak kısa bir süreliğine izleyicilerine veda ediyorlar. Fox Tv ekranlarının sevilen dizisinin de büyük bir merakla beklenen son bölüm tarihi belli oldu... Savaşçı sezon finali ne zaman?

18-06/07/savasci-sezon-finali.jpg

Savaşçı sezon finali ne zaman? (2018)

Limon Film'in yapımcılığını üstlendiği başarılı dizide geçtiğimiz bölüm Kürşat'ın ölümü ile oldukça hüzünlü sahneler izledik. Bu duygu dolu bölümün ardından izleyiciler sevilen dizinin sezon finali tarihini de merak etmeye başladılar.

Bir önceki sene yayın hayatına başlayan dizi gelecek sezon için de yayın vizesi de kapmış durumda! Savaşçı önümüzdeki pazar günü yani 10 Mayıs 2018 tarihinde yayınlanacak olan 48. bölüm ile sezon finali yaparak izleyicilerine veda edecek! Heyecan ve sürprizlerle dolu yeni bölümü kaçırmayın...

 

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin