Kalk Gidelim Canberk (Onur Seyit Yaran) diziden ayrılıyor mu?

TRT 1 ekranlarının sevilen komedi dizisinde yaşanan gerginlik haberi izleyicileri meraklandırdı... Olayların başkahramanı olan Kalk Gidelim Canberk (Onur Seyit Yaran) diziden ayrılıyor mu?

Nurşah
07 Haziran 2018 - 17:35
Yeni Bölüm

Çekimleri Muğla'da süren TRT 1 ekranlarının sevilen dizisi Kalk Gidelim'in sezon finali bölümüne sayılı gün kala set içerisinde yaşanan tatsız olayın haberleri izleyicilere kadar ulaştı. Habertürk yazarlarından Mustafa Doğan'ın köşesinde yer verdiği haberin detaylarında önemli ipuçları yer alıyor. Kalk Gidelim Canberk diziden ayrılıyor mu? Onur Seyit Yaran neden ayrılıyor?

18-06/07/kalk-gidelim-canberk-diziden-ayriliyor-mu.jpg

Kalk Gidelim Canberk diziden ayrılıyor mu?

Mustafa Doğan'ın yazısında konu ile ilgili kısımlar şu şekilde:

UFUK Özkan, Ayça Varlıer ve Erkan Sever’in başrolleri paylaştığı ‘Kalk Gidelim’, TRT’nin günü kurtaran yapımlarından.

Kendi yağında kavrulan, oyuncular ve set ekibinin çalışmaktan mutlu olduğu eğlenceli bir iş.

Ama duyduğuma göre huzurlu bir ortama sahip dizinin setinde geçenlerde soğuk rüzgârlar esmiş.

Canberk’i canlandıran Onur Seyit Yaran, senarist Baykut Badem’in menajer eşinin oyuncularına daha fazla sahne yazdığını iddia etmiş.

Onun sözleri Badem’in kulağına gidince de sette ortalık karışmış!

Yaşanan olaylar sonrası, Yaran’ın cumartesi günü yayınlanacak sezon finaliyle diziden çıkarılmasına karar verilmiş.

Tüm bu olanlar duyulmasın diye de ekip sıkı sıkı tembihlenmiş ama iki kişinin bildiği, hele hele koca bir setin şahit olduğu sır, sır kalamıyor işte...

18-06/07/kalk-gidelim-canberk-diziden-ayriliyor.jpg

Bu üzücü olaylara bakılırsa, yönetmen ile genç oyuncu arasında gerçekleşen sahne krizi sonrasında Canberk karakterini canlandıran Onur Seyit Yaran'ın yer aldığı son bölümü 9 Haziran Cumartesi günü TRT 1 ekranlarında izleyeceğiz!

18-06/07/onur-seyit-yaran-kimdir.jpg

Onur Seyit Yaran kimdir?

1996 doğumlu genç oyuncu 2016 Best Model of the Turkey ve Best Model of the World birincisi olmuştur. 1.87 boyundadır. 8 sene boyunca lisanslı olarak futbol oynayan Onur Seyit Yaran, Haliç Üniversitesi Spor Akademisi 4. sınıf öğrencisidir.

Burak Sarımola Kamera Önü Oyunculuk Eğitimi almasının ardından TRT 1 ekranlarında her cumartesi günü izleyici ile buluşan Kalk Gidelim adlı dizide Canberk karakteri ile ilk kez kamera karşısına geçmiştir.

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin