Maymun Kral'ın Yeni Efsaneleri (The New Legends of Monkey) 2. sezonu ile dönecek mi?

ABC Me, TVNZ ve Netflix'te ilk sezonu geride kalan Maymun Kral'ın Yeni Efsaneleri (The New Legends of Monkey) dizisinin 2. sezonu olacak mı?

Volkan Küçükel
07 Haziran 2018 - 19:22
Gündem

Netflix'in fantastik türdeki dizisi "The New Legends of Monkey (Maymun Kral'ın Yeni Efsaneleri)"in daha anlatacağı hikayesi var mı?

See-Saw Films ve Jump Film&TV yapımcılığında ABC Me, TVNZ ve Netflix'te yayınlanmak üzere hazırlanan dizinin ilk sezonu ABC Australia'da 28 Ocak-04 Şubat tarihleri arasında ekranlara gelmiş, ilk sezon bölümleri Netflix platformuna ise 27 Nisan'da gelmişti.

"THE NEW LEGENDS OF MONKEY" DİZİSİNİN KONUSU

Yedi kutsal tomarı arayan ve dünyayı kötülükten kurtarmak isteyen cesur kız Tripitaka'nın uzun zamandır taş kesilmiş halde bulunan Maymun Kral isimli tanrıyı özgür bırakmasıyla gelişen olayları hikaye edinen The New Legends of Monkey'in ilk sezonu boyunca Maymun Kral ve Tripitaka'nın yedi kutsal tomarı araştırırken iblislerle verdiği mücadeleyi izlemiştik.

18-06/07/maymun-kralin-yeni-efsaneleri.jpg

THE NEW LEGENDS OF MONKEY 2. SEZON OLACAK MI?

Peki dizinin ikinci sezonu olacak mı?

Şimdiye kadar gerek online yayın platformu Netflix, gerekse de dizinin diğer ortak yapımcı kanalları ABC ve TVNZ'den yeni sezon konusunda bir duyuru yapılmış değil. Dolayısıyla dizinin ikinci sezonunun olup olmayacağı şimdilik belirsiz.

Yeni sezon konusunda yakın bir dönemde açıklama yapılması bekleniyor.

18-06/07/the-new-legends-of-monkey-dizisi-1528388115.jpg

Wu Cheng'en'in 16. yüzyıl Çin romanı Journey to the West uyarlaması Japon televizyon dizisi Monkey'den esinlenerek hazırlanan dizinin başrollerinde Chai Hansen (Monkey), Luciane Buchanan (Tripitaka), Josh Thomson (Pigsy) ve Emilie Cocquerel (Sandy) gibi isimler yer alıyor.

Jarred Blakiston, Josh McKenzie, Jordan Mooney, Rachel House, Daniel Watterson, Bryony Skillington, J.J. Fong, Jayden Daniels ve Chelsie Preston Crayford ise ilk sezonda tekrar eden rollerle izlediğimiz isimler.

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin