Atlanta dizisine 3. sezon onayı çıktı!

FX'in ödüllü komedi dizisi Atlanta 3. sezon onayını cebe koydu! Atlanta 3. sezon ne zaman başlayacak?

Volkan Küçükel
08 Haziran 2018 - 13:18
Gündem

Emmy ve Altın Küre ödüllü FX dizisi "Atlanta" yola devam ediyor!

ATLANTA İLE YOLA DEVAM!

Yayıncı kablolu kanal FX, yarımşar saat süreli bölümlerden oluşan diziye resmi 3. sezon onayını verdi.

ATLANTA 3. SEZON NE ZAMAN BAŞLAYACAK?

Aktör-müzisyen Donald Glover'ın yaratıcısı olup aynı zamanda başrolünü üstlendiği Atlanta'nın yeni sezon bölümleri 2019 senesi içinde ekranlarda olacak.

Üçüncü sezon prömiyer tarihi henüz netleşmiş değil. İlk sezon ile ikinci sezon arasında 16 aylık bir boşluk olduğunu hatırlatmak gerek! Bu sene 01 Mart'ta başlayan 11 bölümlük ikinci sezon 10 Mayıs tarihinde noktalanmıştı.

18-06/08/atlanta-fx.jpg

İlk sezonu 10, ikinci sezonu 11 bölümden oluşan dizinin yeni sezonunun kaç bölümden oluşacağı konusunda da bir açıklama yapılmadı.

FX Networks ve FX Productions adına açıklamalarda bulunan Nick Grad ve Eric Schrier konuyla ilgili şu ifadeleri kullandılar:

"Donald ve çalışma arkadaşları Atlanta Robbin' sezonu ile birlikte ödüllü ilk sezonun muazzam başarısını daha yüksek seviyeye çıkardılar. Bu mükemmelliğe eriştikleri için yapımcılara, olağanüstü oyuncu kadrosuna ve tüm ekibe minnettarız. Bizleri beklenmedik ve heyecan verici noktalara taşıyacaklarını bilerek üçüncü sezon heyecanımızı izleyicilerimizle paylaşıyoruz."

18-06/08/atlanta-dizisi.jpg

İki kuzenin Atlanta'da rap müzikte başarılı olma; kendilerinin ve ailelerinin hayatlarını iyileştirme mücadelesi üzerine odaklanan hikayeye sahip Atlanta'nın oyuncu kadrosunda Glover ile birlikte Brian Tyree Henry, Zazie Beetz ve Lakeith Stanfield yer alıyor.

FX Production yapımcılığındaki dizinin yürütücü yapımcısı kadrosu Glover, Paul Simms, Dianne McGunigle, Stephen Glover ve Hiro Murai'den oluşuyor.

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin