Sons of Anarchy oyuncusu Alan O’Neill hayatını kaybetti!

İrlandalı aktör Alan O'Neill 47 yaşında hayatını kaybetti.

Volkan Küçükel
08 Haziran 2018 - 16:00
Gündem

FX'in efsane dizilerinden Sons of Anarchy'de (Anarşinin Evlatları) izlediğimiz oyunculardan biri olan Alan O'Neill hayatını kaybetti!

SONS OF ANARCHY AKTÖRÜ ALAN O'NEILL'İN ŞOK ÖLÜMÜ!

Sons of Anarchy'nin altı ve yedinci sezonlarında Hugh karakterine hayat veren aktör henüz 47 yaşında iken hayata gözlerini yumdu. Gelişme oyuncunun menajeri Greg Meyer tarafından doğrulandı.

18-06/08/alan-oneill-1528462462.jpg

O'Neill'in ölü bedeni Los Angeles'taki dairesinin koridorunda kız arkadaşı tarafından bulundu. Ağır sigara tiryakisi olan, uyuşturucu ve alkol sorunları da yaşayan İrlanda doğumlu oyuncunun bir süredir sağlık sorunlarının ve kronik bir kalp rahatsızlığının olduğu biliniyordu.

O'Neill'in resmi ölüm nedeni henüz açıklanmadı. Polis bir yandan soruşturmasını sürdürüyor.

ALAN O'NEILL'IN KARİYERİ

Connor Malone'un sağ kolu Hugh karakteriyle Sons of Anarchy'de toplam yedi bölümde karşımıza çıkan aktörün karakteri dizinin final bölümü "Papa's Goods"ta kilit bir rol oynamıştı.

18-06/08/tweet-1.jpg

18-06/08/tweet-2.jpg

İrlanda yapımı pembe dizi Fair City'de 2006-2012 yılları arasında Keith McGrath rolünü canlandıran O'Neill'in oyunculuk kariyeri 1997'de televizyon filmi Ballyseed ile başlamıştı.

2001 yapımı mini dizi Rebel Heart, kısa film Strangers in the Night (2002), 32A filmi (2007) ve kısa film Moore Street Masala (2009) ile kariyerini sürdüren aktör İngiliz suç dizisi Inspector George Gently ve casus temalı Undercovers dizilerinde konuk rollerle yer aldı.

O'Neill son olarak gerilim filmi Urge'de (2016) rol almıştı.

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin