Miras dizisinin adı değişti Elimi Bırakma oldu!

TRT 1 ekranlarında önümüzdeki aylarda yayın hayatına başlayacak olan Miras dizisinin adı değişti. Dizinin yeni ismi ise Elimi Bırakma oldu! Merakla beklenen dizinin oyuncuları hakkında...

Nurşah
08 Haziran 2018 - 20:00
Kültür Sanat

Yönetmenliğini Sadullah Celen'in yapacağı merakla beklenen yeni diziden yayın öncesi haberler gelmeye devam ediyor. Başrol oyuncusu olarak öne sürdükleri ismin yapımda yer almayacağına ilişkin haberlerin ardından dizide isim değişikliğine gidildiği bilgisi de medya kulislerinde dolaşmaya başladı...

18-06/08/trt-1-elimi-birakma.jpg

Elimi Bırakma çok yakında TRT 1 ekranlarında!

Önce Miras adı ile duyurulan ardından da ismi Elimi Bırakma olarak değiştirilen dizi, büyük bir merakla bekleniyor. Batuhan Ekşi ve Cemre Gümeli'nin oyuncu kadrosunda yer alacağı dizinin cast çalışmaları ise hızla devam ediyor. Tamamlanan oyuncu kadrosunun ardından okuma provaları ve çekimlerin başlaması planlanan Elimi Bırakma dizisinin, yaz ayları içerisinde izleyici karşısına çıkartılması planlanıyor.

18-06/08/elimi-birakma-alp-navruz.jpg

Alp Navruz yeni dizi ile ekranlarda olacak!

Seray Gözler'in de Feride karakteri ile dahil olacağı Sadullah Celen'in yeni dizisinin başrol erkek oyuncusu olarak öne çıkan isim ise Alp Navruz olarak konuşuluyor. Fazilet Hanım ve Kızları'ndan tanıdığımız genç oyuncuya ise Alina Boz'un eşlik edeceği söylentiler arasında... Merakla beklenen dizi hakkındaki gelişmelerden sizleri haberdar edeceğiz!

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin