Fatih dizisi ne zaman başlıyor? Kenan İmirzalıoğlu bölüm başı ne kadar alacak?

Fatih dizisi henüz yayınlanmadan gündeme bomba gibi düştü. Oyuncu kadrosunun şekillenmeye başlamasından beri Fatih dizisi ne zaman başlıyor? sorusu merak ediliyor. Çok konuşulan Kenan İmirzalıoğlu bölüm başı ne kadar alacak? sorusu da gündem de olan bir diğer konu.

Berfu Gürle
26 Eylül 2017 - 16:49
Gündem

Yönetmenliğini Altan Dönmez'in üstleneceği dizi, Fatih Sultan Mehmet'i anlatacak. Dizi ile ilgili bilgiler yavaş yavaş gün yüzüne çıkarken uzun zamandır bir projede bulunmamış olan Kenan İmirzalıoğlu bölüm başı ne kadar alacak? sorusu konuşuluyor. Henüz net bir açıklama yapılmamış olsada duyumları sizler ile paylaşacağız. Kanal D ekranlarında yayınlanacak olan Fatih dizisi ne zaman başlıyor?

O3 Medya'nın yapımcılığını üstlendiği Fatih dizisinin Aralık ayında ekranlarda olması bekleniyor. Dizinin kadrosunda öyle isimler var ki bu seneye damga vuracak bir dönem dizisi olacağı tahmin ediliyor. Bu sezon tüm kanallar oldukça iyi işlere imza atıyor. Fatih dizisi bu diziler arasından sıyrılabilecek mi göreceğiz. 

17-09/26/kenan-imirzalioglu.jpg

Dizinin başrolünde Kenan İmirzalıoğlu seçilirken; Metin Akpınar, Çetin Tekindor, Altan Erkekli, Gürkan Uygun, Funda Eryiğit, Burak Tamdoğan, Ertan Saban, Duygu Boztepe ve Sevinç Meşe yer alacak. 

17-09/26/fatif.png

Dizinin başrol oyuncusu Kenan İmirzalıoğlu'nun olduğu açıklanınca yaş problemi konuşuldu. 43 yaşındaki Kenan İmirzalıoğlu'nun 17 yaşında Fatih'in İstanbul'u fetih ettiği sahne için yaşlı olabileceği tartışıldı. Tüm bu tartışmalarda hayranları tam destekle İmirzalıoğlu'nun yanında olduğunu gösterdi. Hayranlarının yeni dizide heyecanlı bekleyişi sürüyorken dün gece sosyal medya da paylaşılan bir fotoğraf ile sevgi seli tescillenmiş oldu.

"Her Halin Güzel Kenan"

17-09/26/kenan-imirzalioglujpg.png

Photoshop ile saçlarının kesildiği bir fotoğrafın sosyal medyada paylaşılması üzerine birçok hayranı "Her halin güzel Kenan" yorumunda bulundu. Tescilli manken ve oyuncu Kenan İmirzalıoğlu ile seyircisi arasında güçlü bir bağ olduğu aşikar. 

Kenan İmirzalıoğlu bölüm başı ne kadar alacak? 

Bu soruda dizi dışında çokça konuşulan konulardan biri. Sürekli yeni bir haberin çıkması ve bir açıklamanın gelmemiş olması sorunun cevapsız kalmasına yada yalnış bilgilerin yayılmasına sebep oluyor...

Henüz net bir bilginin olmadığının altını çizerek söylemek isteriz ki bölüm başı alacağı rakam ile ilgili 3 fiyat konuşuluyor. İlk etapta 145 bin TL olarak açıklanan rakam, 350 bin TL gibi bir rakamla yeniden gündeme gelince gerçek olup olmadığı merak edildi. Rakam üzerine Kenan İmirzalıoğlu'nun çevresi tarafından bir yalanlama geldi ve rakamın tahmini 250 bin TL civarı olacağı söylendi. Rakamın 145 bin TL olduğu konuşulurken ilerleyen günlerde doğruluğu netlik kazanacaktır.

Kenan İmirzalıoğlu Kanal D Yeni Sezon Tanıtım Filmi 

 

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin