Fatih Terim Koronavirüs'e yakalandı!

Koronavirüs'ün Türkiye'deki etkileri devam ediyor.

Merve Mutlu
24 Mart 2020 - 11:41
Gündem

Çin'in Wuhan kentinde başlayan ve şu ana dek Türkiye'de 37 kişinin ölümüne sebep olan Koronavirüs, 1529 kişide test sonucu pozitif çıkan bu virüs tüm dünyayı derinden etkiledi. Sağlık Bakanı Fahrettin Koca'nın her gün güncel açıklama yaptığı bu salgın için uzmanlar ve Cumhurbaşkanı da kendi ohalinizi yaratın diyerek sosyal izolasyon çağrısı yaptı. 

20-03/24/covid.jpg

Temasla bulaşan ve kalabalık ortamlarda bulunmama önerisinde bulunulan bu salgın için geniş çaplı önlemler alınıyor. 65 yaş üstünün yüksek risk grubunda olması nedeniyle sokağa çıkma yasağı ilan edildi. 

Fatih Terim de Koronavirüs'e yakalandı!

20-03/24/fatih-terim.jpg

Milli Takaım Teknik Direktörü olan Fatih Terim, kişisel sosyal medya hesabından yaptığı açıklama ile bu salgına yakalandığını duyurdu. Terim'in, "Bugün yapılan test sonuçlarına göre Corona Virüs sonucum pozitif çıkmıştır. Hastanede emin ellerdeyim. Merak etmeyin. En kısa zamanda haberleşmek üzere.." sözleri ile duyurduğu bu hastalık mesajı üzerine destek mesajları yağdı.

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin