Survivor yarışmacıları Koronavirüs'ü öğrendi!

Tüm dünyayı etkileyen Korona Survivor'ın da gündeminde.

Merve Mutlu
24 Mart 2020 - 11:21
Gündem

Geçtiğimiz Aralık ayında Çin'in Wuhan kentinde başlayan ve Sağlık Bakanı Fahrettin Koca'nın açıklamasına göre:  Türkiye'de 37 kişinin ölümüne ve 1529 kişinin taşıyıcı olmasına neden olan Koronavirüs, Survivor'ın da gündemine yerleşti. 

20-03/24/acun.png

Aylardır Dominik'te olan ve dış dünyayla tamamen bağlantısız olan Survivor yarışmacıları geçtiğimiz gün Acun Ilıcalı'nın konsey toplantısında Koronavirüs'ün Türkiye'ye geldiğini öğrendiler. acil durum konseyi yapan Ilıcalı, son rakamları ve  koronavirüs salgının geldiği boyutu yarışmacılarla paylaştı. "Bu kötü haber verme toplantısı değil, sadece böyle önemli bir olaydan sizin habersiz olmanızı istemedik. Buraya gelmeden ailelerini tekrar arattım aileleriniz güvende ve sağlıklı. Sürekli ailelerinizle temastayız. İlk önce Çin'de ortaya çıkan koronavirüs salgını daha sonra İran ve İtalya'ya yayıld ve artık tüm dünyada tehlikeli bir boyuta ulaştı. Dünya Sağlık Örgütü tarafından pandemi ilan edildi. Ülkeler sınırlarını kapattı. Virüsün yayılmasını engellemek için dünya artık karantina altında. Türkiye'de de bu salgın ortaya çıktı ve şu ana kadar 30'dan fazla vatandaşımız hayatını kaybetti. Türkiye'de restoranlar kafeler kapatıldı. Bankalar, marketler açık. İnsanlar evlerinden çalışmaya başladı. Sokaklar boşaldı. Türkiye'de de yabancı ülkelere sınırlar kapatıldı, uçuşlar durduruldu" diyen Ilıcalı'nın sözleri yarışmacıları ağlattı. 

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin