Çukur dizisinin oyuncuları "Evde Kal" çağrısı yaptı!

Ekranların sevilen dizisi Çukur'un oyuncularından yine bir sosyal mesaj var.

Merve Mutlu
24 Mart 2020 - 10:08
Gündem

Ekranların fenomen dizisi Çukur, başrollerinde Aras Bulut İynemli, Necip Memili ve Erkan Kolçak Köstendil gibi başarılı isimler ile oldukça büyük bir beğeni topluyor. Sosyal mesajları ve katıldıkları kampanyalarla da adından sıkça söz ettiren dizi bu kez de Koronaya karşı "Evde kal" çağrısı yapmak için görüntülü sohbet ile bir araya geldi. 

20-03/24/riza-koca.png

Senarist Hökhan Horzum,Aras Bulut İynemli, Necip Memili, Hazal Subaşı, Damla Sönmez, Rıza Kocaoğlu, Kubilay Aka, Berkay Ateş ve Kadir Çermik, #ÇukurEvde adı altında bir araya geldiler ve Koronavirüs hakkında konuşarak izleyicilere hem motivasyon hem de tavsiyeler verdiler. 

"Çukur Evde" mesajı ile büyük beğeni topladı!

20-03/24/aras-bulut.png

Kalabalık ortamlarda durulmaması gerektiği açıklamasının ardından çekimleri duran ve birkaç hafta boyunca da yapılmayacak olan dizinin ekibinden birçok isim bir araya geldi ve güzel bir sohbet gerçekleştirdi. Özellikle belli bir yaş grubunu daha çok etkileyen ve henüz tedavisi olmayan bu virüs için evde kalma çağrısı yapan grup youtube üzerinden bir araya gelerek sohbet ettiler. 

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin