Kenan İmirzalıoğlu yeni dizisi Alef'in yayın tarihi belli oldu!

Alef dizisinin ne zaman başlayacağı belli oldu.

Merve Mutlu
24 Mart 2020 - 09:47
Gündem

Başrollerinde Kenan İmirzalıoğlu, Ahmet Mümtaz Taylan ve Melisa Sözen'in yer aldığı, mistik bir polisiye türünde olacağı açıklanan Alef dizisinin yayın tarihi belli oldu. 

20-03/24/kenan-imirzalioglu.png

Osmanlı ve İslam tarihinden izler taşıyacak olan ve BluTV ile FX özel yapımı olan Alef, ödüllü yönetmen Emin Alper'in yönetmenliğinde çekiliyor ve birtakım cinayetlerin sırlarını çözmeye çalışan iki dedektifin hikayesini ekranlara taşımaya hazırlanıyor. 8 bölümlük bir polisiye dizi olarak hazırlanan projenin hazırlıkları tamamlandı. İstanbul Boğazı'nda bir ceset bulunması ile başlayan ve başka cinayetlerin de önünü açan dizi kendi türünde fark yaratmayı planlıyor. 

Alef dizisi ne zaman başlayacak?

20-03/24/alef.png

Başarılı isimleri kadrosunda bir araya getiren ve ilgi çeken hikayesi ile de dikkatleri üzerine çeken dizinin yayın tarihi açıklandı. Dizi 10 Nisan'da yayında olacak. 

Alef dizisi tarihli tanıtım:

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin