Favori Lois Lane'iniz hangi aktris?

Adventures of Superman'in ilk sezonunda Lois Lane olarak karşımıza çıkan Phyllis Coates ve ikinci sezonunda rolü devralan Noel Neill'den, Batman v Superman: Dawn of Justice'de karaktere hayat veren Amy Adams'a kadar birçok oyuncuyu bu karakteri canlandırırken izledik. Peki sizin favori Lois Lane'iniz hangi aktris?

Volkan Küçükel
05 Şubat 2017 - 19:08
Gündem

Ekranların süper kahraman temalı sevilen dizilerinden Supergirl'ün oyuncu kadrosuna Teri Hatcher'ın katıldığı haberi geçtiğimiz günlerde gündeme düşmüştü.

ABC kanalında 1993-1997 seneleri arasında izleyicilerle buluşan Lois & Clark: The New Adventures of Superman dizisinde Lois Lane karakterine hayat veren aktris bu kez farklı bir karakterle sezon içinde birden fazla bölümde karşımıza çıkacak.

KREISBERG: "TÜM ZAMANLARIN EN İYİ LOIS LANE'İ"

Supergirl'ün yürütücü yapımcısı Andrew Kreisberg bu kadro haberi sonrasında yaptığı açıklamada "tüm zamanların favori Lois Lane'inin Teri Hatcher olduğunu" belirterek aktrise olan hayranlığını dile getirmişti.

17-02/05/lois-lane.jpg

Lois Lane, bilindiği üzere Superman'in sevgilisi olarak bu evrende yer alan bir karakter olup The Daily Planet adlı gazetede muhabir olarak çalışmaktadır.

Karakteri tarih boyunca birçok aktris canlandırdı. Adventures of Superman'in ilk sezonunda 1952-53 senesinde Lois Lane olarak karşımıza çıkan Phyllis Coates ve ikinci sezonunda rolü devralan Noel Neill'den Batman v Superman: Dawn of Justice'de karaktere hayat veren Amy Adams'a kadar biçok oyuncuyu bu karakteri canlandırırken ya da karaktere ses verirken gördük.

Peki sizin favori Lois Lane'iniz hangi aktris?

1. Amy Adams

17-02/05/amy-adams.jpg

2. Kate Bosworth

17-02/05/kate-bosworth.jpg

3. Erica Durance

17-02/05/erica-durance.jpg

4. Dana Delany

17-02/05/dana-delany.jpg

5. Teri Hatcher

17-02/05/teri-hatcher.jpg

6. Margot Kidder

17-02/05/margot-kidder.jpg

7. Phyllis Coates

17-02/05/phyllis-coates.jpg

8. Noel Neill

17-02/05/noel-neill.jpg

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin