Fazilet Hanım ve Kızları final tarihi belli oldu!

Star Tv ekranlarının sevilen dizisi Fazilet Hanım ve Kızları final yapıyor! İlgiyle izlenen dizi ekranlara ne zaman veda edecek?

Nurşah
22 Mayıs 2018 - 11:41
Yeni Bölüm

Sezon sonuna yaklaştığımız şu günlerde ilgiyle takip edilen dizilerden birer birer final haberi de geliyor. Star Tv'nin sevilen dizisi Fazilet Hanım ve Kızları final yapacak diziler arasında yer alıyor! Final bölümü ne zaman?

18-05/22/fazilet-hanim-ve-kizlari-final.jpg

Fazilet Hanım ve Kızları final ne zaman?

Başrolde Nazan Kesal'ın muhteşem oyunculuğunu izlediğimiz Fazilet Hanım ve Kızları geçtiğimiz hafta 47. bölümü ile Star Tv ekranlarında izleyicisi ile buluştu! Fakat dizinin izleyicileri üzecek bir haber de medya kulislerinden kulağımıza ulaştı... Bir süredir final yapacağına ilişkin iddialar bulunan dizinin akıbeti de belli oldu!

18-05/22/fazilet-hanim-ve-kizlari-final-tarihi.jpg

Fazilet Hanım ve Kızları final tarihi de belli oldu! Sevilen dizi iki hafta sonra yayınlanacak olan 50. bölümü ile ekranlara veda edecek! Fazilet Hanım ve Kızları 26 Mayıs 2018 tarihinde 48. bölümü ile Star'da olacak... Gelişmelerden sizleri haberdar edeceğiz...

Fazilet Hanım ve Kızları yeni bölüm fragmanı

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin