Kalben Jet Sosyete'nin bu haftaki konuğu!

Star Tv ekranlarında pazar günleri ilgiyle izlenen Jet Sosyete dizisinin bu haftaki konuğu Kalben! Gülse Birsel'in sosyal medya hesaplarından müjdelediği bu haber, hayranlarını sevindirecek!

Nurşah
22 Mayıs 2018 - 13:11
Yeni Bölüm

Gülse Birsel'in senaryosunu yazdığı, oyuncu kadrosunda Cengiz Bozkurt, Sarp Apak, Çağlar Çorumlu ve Hasibe Eren gibi sevilen oyuncuların yer aldığı Jet Sosyete dizisi, her yeni bölümle birlikte farklı bir konuk ismi de izleyicilerle buluşturuyor. Jet Sosyete'nin bu haftaki konuğu da şarkıları ile bizleri mest eden Kalben!

18-05/22/jet-sosyete-kalben-gulse-birsel.jpg

Jet Sosyete'nin konuk oyuncusu Kalben!

Dizinin senaristi olan Gülse Birsel, bu müjdeli haberi sosyal medya hesabı instagram üzerinden takipçilerine duyurdu. İşte o haber:

Kalben, bu şahane sesli müthiş yetenekli kız, 27 Mayıs pazar akşamı Jet Sosyete'nin 13. bölümünde konuk! Pazar akşamını iple çekiniz!

Başarılı ses sanatçıcı Kalben de sevilen diziye konuk olacağını aynı şekilde kendi instagram hesabı üzerinden, Jet Sosyete oyuncuları ile birlikte paylaştığı fotoğraflar eşliğinde takipçileri ile paylaştı...

18-05/22/kalben-jet-sosyete.jpg

Çok güzel bir yerdeyiz ❤️ Bizi yuvasına davet eden efsane Jet Sosyete ailesine teşekkür ediyoruz. Yayın zamanımız 27 Mayıs olacak. Yeteneklerine, meslek aşklarına, üretkenliklerine hayran olduğum insanlarla tanışmak, birlikte üretmek çok mutlu ediyor. Bu şansın darısı severek, kendi dünyasını var ederek üreten herkesin başına❤️

18-05/22/kalben-kimdir.jpg

Kalben kimdir?

Müzik ile ilgilenmeye 8 yaşında annesinin aldığı klavye ile başlayan Kalben, ilk gitarına 14 yaşında sahip oldu.

17 yaşında burslu olarak girdiği Bilkent Üniversitesi Uluslararası İlişkiler bölümünden 2007'de mezun oldu. Çeşitli alanlarda çalışmayı denedikten sonra 2008'de, aynı üniversitenin Grafik Tasarım bölümünde, Medya ve Kültürel Çalışmalar üzerine yüksek lisans yapmaya başladı ve 2011'de mezun oldu. Anı saklamanın yolları ve yadigarlar üzerine tez verdikten sonra iş bulmak için İstanbul'a taşındı. Universal Pictures bünyesinde marka müdürü olarak çalışmaya başladı. Sonrasında senaryo yazarlığı, editörlük, proje yöneticiliği, reklam yazarlığı, çevirmenlik gibi çeşitli işlerle meşgul oldu.

Ankara'da ve İstanbul'da, özlemle ve nadiren müzik yapmaya, konser vermeye devam etti. 18 Ekim 2014'te Sofar Sounds kapsamında Galata'da bir evde sadece gitarıyla verdiği konserden yayınlanan 'Sadece' videosu kısa zamanda Sofar videoları arasında en çok izlenen oldu.

Çıkardığı Lulu adlı çocuk romanı serisi sonrası müzik hayatına başladı.  Sahne adını taşıyan ilk albümü Kalben, Şubat 2016'da çıktı...

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin