FBI 2. sezon ne zaman başlayacak?

FBI 2. sezon başlangıç tarihi belli oldu.

Law & Order ve Chicago serileri ile tanınan televizyon dünyasının en üretken yapımcılarından Dick Wolf'un CBS kanalı için hazırladığı yeni dizilerden "FBI"ın ekranlara geri dönüş tarihi belli oldu.

FBI 2. SEZON NE ZAMAN BAŞLIYOR? İŞTE TARİH!

Dizi, 24 Eylül 2019 Salı günü 2. sezonuyla izleyici karşısına tekrar çıkacak.

19-07/08/fbi.jpg

FBI'ın hikayesi; teröre ve organize suçlara karşı ülke güvenliğini sağlamak için kendi hayatlarını hiçe sayan, birbirinden yetenekli FBI ajanlarının nefes kesen maceralarına odaklanıyor.

Missy Peregrym, Zeeko Zaki, Ebonée Noel, Jeremy Sisto ve Sela Ward'ın oyuncu kadrosunda bulunduğu dizide Dick Wolf, Arthur W. Forney, Peter Jankowski ve Craig Turk yürütücü yapımcı kadrosunu oluşturan isimler.

FBI REYTİNGLERİ

Dizi, ilk sezonunda izlenme oranlarında 18-49 yetişkin yaş kategorisinde 0.97 reyting oranı ve 9.083 milyon izleyici ortalamasını elde etti.

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin