FBI: Most Wanted 1. sezon 10. bölüm ne zaman? Yeni bölüm konusu ve fragmanı

Ekip bu kez eski bir karşı istihbarat görevlisinin peşinde! FBI: Most Wanted'ın yeni bölümünde neler olacak? FBI: Most Wanted 1. sezon 10. bölüm fragmanı, konusu, fotoğrafları...

FBI'ın uzantı dizisi "FBI: Most Wanted" son olarak "Reveille" isimli bölümle CBS ekranlarına geldi.

FBI: MOST WANTED 1. SEZON 9. BÖLÜMDE NELER OLDU?

FBI ve FBI: Most Wanted ekibinin bir araya geldiği crossover bölümde; FBI ve Özel Birim bir teröristi etkisiz hale getirdikten sonra, dikkatlerini bir milyon dolar ile kaçıp kocasının ölümcül planını takip etmeye kararlı olan teröristin karısına çevirirler. Ayrıca LaCroix'in kızı Tali, ICE tarafından götürüldüğünde, Jess onun izini aramaya koyulur ve bu durumun sıradan bir rastlantıdan daha fazlası olabileceğini fark eder.

20-04/01/fbi-most-wanted-1x10-foto1.jpg

FBI: MOST WANTED 1. SEZON 9. BÖLÜM REYTİNGLERİ

Dizi; Fred Berner'in yönetmen koltuğunda oturduğu sezonun dokuzuncu bölümüyle izlenme oranlarında 18-49 yetişkin yaş kategorisinde 1.0 reyting oranı ve 9.491 milyon izleyici rakamlarıyla sezonun en yüksek izlenme oranlarını yakaladı.

FBI: MOST WANTED 1. SEZON 10. BÖLÜM NE ZAMAN?

Dwain Worrell'ın senaryosunu kaleme alıp, Ken Girotti'nin (Vikings, The Strain) yönetmen koltuğunda oturduğu sezonun onuncu bölümü "Silkworm" 31 Mart 2020 Salı akşamı CBS ekranlarında izleyiciyle buluşacak.

Peki, yeni bölümde izleyiciyi ne gibi gelişmeler bekliyor?

20-04/01/fbi-most-wanted-1x10-foto2.jpg

FBI: MOST WANTED 1. SEZON 10. BÖLÜM KONUSU

İzlerini çok iyi yok eden eski bir karşı istihbarat görevlisinin yabancı bir hükümete gizli bilgi sızdırdığının ortaya çıkması ve eski ortaklarına saldırmasının ardından ekip, ülkeden kaçmadan önce onu bulmak için işe koyulur.

Oyuncu kadrosu: Julian McMahon (Jess LeCroix), Kellan Lutz (Kenny Crosby), Roxy Sternberg (Sheryll Barnes), Keisha Castle-Hughes (Hana Gibson), Nathaniel Arcand (Clinton Skye), Yaya Gosselin (Tali LeCroix)

Konuk oyuncu kadrosu: Rain Valdez (Cassie), Irene Bedard (Marilou Skye), Joshua Malina (Paul Hayden), Ivory Aquino (Cassie Zheng), Zaan Kathal Yufox (Eli), Manny Perez (Ken Brown), Jennifer Brito (Kate Tatum), Scott Foster (Ajan Irving), Molly Lloyd (Jenny Hayden), Will Tomi (Ji Yong Fei)

FBI: MOST WANTED YENİ BÖLÜMDEN DİĞER KARELER

20-04/01/fbi-most-wanted-1x10-foto4.jpg

20-04/01/fbi-most-wanted-1x10-foto3-1585693487.jpg

20-04/01/fbi-most-wanted-1x10-foto5.jpg

"FBI: Most Wanted" (CBS) 1. sezon 10. bölüm fragmanı:

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin