For Life 1. sezon 7. bölüm ne zaman? Yeni bölüm konusu ve fragmanı

Safiya, hapishane kuruluna meydan okur! For Life'ın yeni bölümünde neler olacak? For Life 1. sezon 7. bölüm konusu, fragmanı ve bölüm fotoğrafları...

50 Cent'in arkasında olduğu ABC'nin yeni sezon dizisi "For Life" geçtiğimiz hafta "Burner" isimli altıncı bölümüyle ekranlara geldi.

FOR LIFE 1. SEZON 6. BÖLÜMDE NELER OLDU?

New Jersey'deki en büyük uyuşturucu dağıtım şebekesinin başındaki kişi olma suçlamasıyla haksız yere ömür boyu hapis cezası almış Isaac Wright Jr.'ın gerçek yaşam hikayesinden esinlenen For Life'da bir mahkumun, işlemediği bir suçtan dolayı almış olduğu ömür boyu hapis cezasını bozmak için savaşırken bir yandan da diğer mahkumları savunmaya çalışan bir avukat haline gelmesini izliyoruz.

Yayınlanan son bölümde; Aaron, O'Reilly ile mahkemede yüzleşir ve tutuklanmasında kullanılan arama emrini ve DA'nın gizli bir muhbirini ifşa etmeyi hedefler. Marie'nin babası şehre gelip onu ve Darius'u ilişkilerini sağlamlaştırmaya teşvik eder. Maskins, tehlikeli bir mahkum olan Cassius Dawkins'in Safiya ve Aaron için sorunlara yol açacağı umuduyla Bellmore'a gönderilmesini düzenler.

20-04/01/for-life-1x07-foto2.jpg

FOR LIFE 1. SEZON 6. BÖLÜM REYTİNGLERİ

Dizi, Guillermo Navarro'nun yönetmen koltuğunda oturduğu sezonun altıncı bölümüyle izlenme oranlarında 18-49 yetişkin yaş kategorisinde 0.6 reyting oranı ve 2.376 milyon izleyici rakamlarını elde edip istikrarlı grafiğini sürdürdü.

FOR LIFE 1. SEZON 7. BÖLÜM NE ZAMAN?

Hank Steinberg & Garen Thomas'ın senaryosunu kaleme alıp, Russell Lee Fine'ın (Quantico, White Collar) yönetmen koltuğunda oturduğu sezonun yedinci bölümü "Do Us Part" 31 Şubat 2020 Salı akşamı ABC ekranlarında izleyiciyle buluşacak.

Peki, yeni bölümde izleyiciyi ne gibi gelişmeler bekliyor?

20-04/01/for-life-1x07-foto3.jpg

FOR LIFE 1. SEZON 7. BÖLÜM KONUSU

Aaron kendi davasının taleplerini, ölmekte olan kız arkadaşıyla evlenme hakkı için savaşan bir mahkumun ihtiyaçları ile dengelemek için mücadele eder.

Safiya, hapishane kuruluna meydan okur ve Anya'nın kampanyasını ve evliliklerini etkili bir şekilde tehlikeye atar.

Oyuncu kadrosu: Nicholas Pinnock (Aaron Wallace), Indira Varma (Safiya Masry), Joy Bryant (Marie Wallace), Mary Stuart Masterson (Anya Harrison), Boris McGiver (Maskins), Glenn Fleshler (Frank Foster), Dorian Missick (Jamal Bishop), Tyla Harris (Jasmine Wallace), Timothy Busfield (Henry Roswell)

Konuk oyuncu kadrosu: Curtis "50 Cent" Jackson (Cassius Dawkins), Brandon J. Dirden (Darius Johnson), Erik Jensen (Dez O'Reilly), Peter Greene (Wild Bill), Marcus Lavoi (Nathan Goodleaf), Joseph Siravo (Jerry McCormick), Aurora Rowland-Martinez (Tricia Sakokete), Anna George (Dr. Davidson), Felonious Munk (Hassan Nawaz), Sean Ringgold (Huey Cornell), Hassan Johnson (Bobby Latimer)

FOR LIFE YENİ BÖLÜMDEN DİĞER KARELER

20-04/01/for-life-1x07-foto4.jpg

20-04/01/for-life-1x07-foto5.jpg

20-04/01/for-life-1x07-foto6.jpg

20-04/01/for-life-1x07-foto7.jpg

20-04/01/for-life-1x07-foto8.jpg

"For Life" (ABC) 1. sezon 7. bölüm fragmanı:

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin