1 Nisan Güncel Türkiye Koronavirüs vaka ve ölü sayısı!

Koronavirüs Türkiye'de yayılmaya devam ediyor.

Merve Mutlu
01 Nisan 2020 - 11:23
Viral

Çin'de başlayan ve Wuhan kentinden tüm dünyaya yayılan koronavirüs salgını, tüm dünyada etkisini göstermeye devam ediyor. Yüksek ateş, kuru öksürük, nefes darlığı gibi semptonlarla kendisini belli eden bu salgın hakkındaki güncel verileri sizlerle paylaşacağız. 

20-04/01/fahrettin-koca.jpg

Tüm dünyada etkisini gösteren ve Türkiye'de de hızla artan koronavirüs salgınına karşı uzmanlar gereken uyarıları yapmaya devam ediyorlar. Cafe, bar, pavyon, sinema, tiyatro, kuaförler gibi birçok işletme geçici süreyle kapatılırken, sahil kenarları ve ormanlık alanlarda dolaşmak da cezaya tabii tutulma nedeni oldu. Sosyal izolasyonun sağlanması konusundaki sıkı uyarıları tekrarlayan Sağlık Bakanı Fahrettin Koca da güncel vaka sayılarını paylaşmaya devam ediyor. 

Koronavirüs 1 Nisan güncel vaka sayısı!

20-04/01/korona-a.jpg

31 Mart tarihi itibariyla Türkiye'de toplamda 92 bin 403 test uygulandı. 13 bin 531 kişide vaka olduğu tespit edilirken koronavirüs nedeniyle hayatını kaybeden hasta sayısı 214'e, iyileşen hasta sayısı da 243'e ulaştı. 

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin