Law & Order: SVU'nun yeni bir uzantı dizisi yolda! Elliot Stabler geri dönüyor!

Law & Order: SVU'nun ilk 12 sezonunda Christopher Meloni'nin canlandırdığı Elliot Stabler karakterinin merkezinde olduğu yeni bir diziye onay verildi! Yeni dizi ile ilgili ilk detaylar...

Ekranların uzun ömürlü dizisi "Law & Order: SVU'nun yeni bir uzantı dizisi yolda! Üstelik sevilen bir dizi karakterinin geri dönüşüyle!

ELLIOT STABLER'LI YENİ DİZİYE ONAY ÇIKTI!

Law & Order: Special Victims Unit'te 2009-2011 yılları arasında Elliot Stabler karakterine hayat veren Christopher Meloni söz konusu bu yeni dizi için aynı rolüyle geri dönüyor.

Meloni'nin başrolünde yer aldığı dizi için NBC tarafından 13 bölümlük sezon siparişi verildi. Yapımın hikayesi ise Stabler liderliğindeki New York Polis Departmanı'nın organize suç birimi üzerine odaklanıyor.

20-04/01/chris-meloni-law-order-svu.jpg

Law & Order serisinin bir parçası olarak nitelendirilebilecek yapım NBCUniversal Content Studios'a bağlı Universal TV ve Wolf Entertainment ortaklığında hazırlanırken; Dick Wolf, Arthur W. Forney ve Peter Jankowski yürütücü yapımcı kadrosunda yer alan isimler. Chicago P.D.'nin eski dizi sorumlusu Matt Olmstead'ın projede yazar-dizi sorumlusu olarak görev yapacağı belirtiliyor.

OLIVIA VE ELLIOT YENİDEN BİR ARAYA GELEBİLİR!

Yayın hayatına devam eden Law & Order: SVU gibi hikayesinin New York'ta geçecek olması nedeniyle; Law & Order: SVU'da Mariska Hargitay'ın canlandırdığı Olivia Benson karakteri ile yeni dizideki Stabler'ın crossover bölümlerle sıklıkla bir araya gelmesi muhtemel görünüyor.

20-04/01/elliot-stabler.jpg

İnkar edilemez ekran kimyaları, set ve set dışındaki mükemmel uyumlarıyla Hargitay ve Meloni, 12 sezon boyunca Law & Order: SVU'da televizyon dünyasının en popüler ikililerinden birisi olarak anılmaktaydı. Dizinin ilk 12 sezonunda Olivia Benson ve Elliot Stabler iş arkadaşlığının ötesinde çok iyi iki arkadaşlardı. Hikayede Isabel Gillies'in canlandırdığı Kathy ile evli ve beş çocuklu İrlandalı bir Amerikalı olan Stabler emeklilik kararı almasıyla hikayeden çıkmıştı.

Meloni 2011 yılında SVU'dan ayrılığının gerçekleşmesinin ardından Syfy dizisi Happy!, Fox'un komedi dizisi Surviving Jack, WGN America dizisi Underground'da rol aldı. Ayrıca True Blood ve The Handmaid's Tale gibi yapımlarda dikkat çekici rollerle karşımıza çıktı.

DİZİ NE ZAMAN EKRANLARDA OLACAK?

Mevcut koronavirüs salgını nedeniyle Meloni'nin başrolünde yer alacağı yeni dizinin çekimlerine ne zaman başlanacağı ya da ekranlarda ne zaman olacağı şimdilik belli değil.

"Law & Order: SVU" (NBC) Elliot & Olivia:

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin