FBI: Most Wanted 1. sezon 4. bölüm ne zaman? Yeni bölüm konusu ve fragmanı

FBI hırslı bir çete liderinin peşinde! FBI: Most Wanted'ın yeni bölümünde neler olacak? FBI: Most Wanted 1. sezon 4. bölüm fragmanı, konusu, fotoğrafları...

FBI'ın uzantı dizisi "FBI: Most Wanted" geçtiğimiz hafta "Hairtrigger" isimli bölümle CBS ekranlarına geldi.

FBI: MOST WANTED 1. SEZON 3. BÖLÜMDE NELER OLDU?

Hikayesi; ABD Federal Araştırma Bürosu'nun en çok arananlar listesinde yer alan kötü şöhretli suçluları bıkıp usanmadan takip etmek ve yakalamakla görevli FBI'a bağlı bir birime odaklanan FBI: Most Wanted'ın yayınlanan son bölümünde; kitlesel bir saldırının ardından hayatta kalmayı başarsa da travma yaşayan genç bir adam hükümet karşıtı bir terörist olarak radikalleşir. Jess LaCroix ve takımı, başarısız olduğuna inandığı kişilerden intikam almayı planlayan bu genç adamı harekete geçmeden önce hızlı davranarak etkisiz hale getirmelidir.

20-01/28/fbi-most-wanted-1x04-foto1.jpg

FBI: MOST WANTED 1. SEZON 3. BÖLÜM REYTİNGLERİ

Dizi; Jim McKay'in yönetmen koltuğunda oturduğu sezonun üçüncü bölümüyle izlenme oranlarında 18-49 yetişkin yaş kategorisinde 0.7 reyting oranı ve 6.59 milyon izleyici rakamlarıyla istikrarlı grafiğini sürdürdü. İzlenme oranlarının bu seviyelerde devam etmesi halinde dizinin ikinci sezon onayını alması sürpriz olmayacak.

FBI: MOST WANTED 1. SEZON 4. BÖLÜM NE ZAMAN?

Fred Berner'in (Law & Order: Special Victims Unit, Chicago Justice) yönetmen koltuğunda oturduğu sezonun dördüncü bölümü "Caesar" 28 Ocak 2020 Salı akşamı CBS ekranlarında izleyiciyle buluşacak.

Peki, yeni bölümde izleyiciyi ne gibi gelişmeler bekliyor?

20-01/28/fbi-most-wanted-1x04-foto3-1580243456.jpg

FBI: MOST WANTED 1. SEZON 4. BÖLÜM KONUSU

Barnes, daha fazla güç için Bronx çevresinde hakimiyet savaşları ve katliamlar planlayan hırslı bir çete liderini içeren tehlikeli bir gizli göreve soyunur.

Oyuncu kadrosu: Julian McMahon (Jess LeCroix), Kellan Lutz (Kenny Crosby), Roxy Sternberg (Sheryll Barnes), Keisha Castle-Hughes (Hana Gibson), Nathaniel Arcand (Clinton Skye), Yaya Gosselin (Tali LeCroix), Lorne Cardinal (Nelson Skye)

FBI: MOST WANTED YENİ BÖLÜMDEN DİĞER KARELER

20-01/28/fbi-most-wanted-1x04-foto4.jpg

20-01/28/fbi-most-wanted-1x04-foto2-1580243478.jpg

20-01/28/fbi-most-wanted-1x04-foto5.jpg

"FBI: Most Wanted" (CBS) 1. sezon 4. bölüm fragmanı:

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin