Project Blue Book 2. sezon 2. bölüm ne zaman? Yeni bölüm konusu ve fragmanı

Roswell UFO Vakası'nın gizemi aralanıyor! UFO araştırmaları temalı bilim-kurgu/gizem türündeki Project Blue Book'un yeni bölümünde neler olacak? Project Blue Book 2. sezon 2. bölüm konusu ve fragmanı...

History Channel'ın UFO araştırmaları odaklı dizisi "Project Blue Book" geçtiğimiz hafta "The Roswell Incident - Part I" isimli bölümle ikinci sezona merhaba dedi.

PROJECT BLUE BOOK 2. SEZON AÇILIŞ BÖLÜMÜNDE NELER OLDU?

Her bir bölümünde, Birleşik Devletler tarihinin en gizemli döneminde yaşanan olaylarla UFO teorilerini harmanlamış gerçek dosyalardan yararlanan dizinin sezon açılışı bölümünde; Quinn ve Hynek, General Harding ile birlikte Roswell, N.M.'i ziyaret ederler. Nedeni ise o civardan bir kişinin, altı yıl önce gerçekleşen dünya dışı bir çarpışma ile ilgili kanıtları ortaya çıkarmak ve varlığını dünyaya duyurmak için tehdit edici mesajlar göndermesidir.

20-01/29/project-blue-book-2x01-foto.jpg

PROJECT BLUE BOOK 2. SEZON AÇILIŞ BÖLÜMÜ REYTİNGLERİ NASIL ÇIKTI?

Dizi, Deran Sarafian'ın yönetmen koltuğunda oturduğu sezonun açılış bölümü ile izlenme oranlarında 18-49 yetişkin yaş kategorisinde 0.3 reyting oranı ve 1.43 milyon izleyici rakamlarını elde etti.

Project Blue Book ilk sezonunu aynı kategoride 0.3 reyting oranı ve 1.66 milyon izleyici ortalaması ile tamamlamıştı.

PROJECT BLUE BOOK 2. SEZON 2. BÖLÜM NE ZAMAN YAYINLANACAK?

Project Blue Book; Sean Jablonski'nin senaryosunu kaleme aldığı sezonun ikinci bölümü "The Roswell Incident - Part II" ile 28 Ocak 2020 Salı akşamı History Channel ekranlarında kaldığı yerden devam edecek.

Peki, yeni bölümde izleyiciyi ne gibi gelişmeler bekliyor?

20-01/29/project-blue-book-afis.jpg

PROJECT BLUE BOOK 2. SEZON 2. BÖLÜM KONUSU

İki bölümden oluşan Roswell UFO Vakası'nın ikinci bölümünde; Quinn ve Hynek kendilerini Roswell olayının arkasındaki gerçeği keşfetmek için ihtiyaç duydukları yere götürebilecek potansiyel suçluya ulaşmaya çok yakındırlar.

"Project Blue Book" (History) 2. sezon fragmanı:

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin