Hizmetçiler dizisinden ilk fotoğraf paylaşıldı!

Kanal D'nin yeni dizi projesi Hizmetçiler'in hazırlıkları başladı.

Merve Mutlu
29 Ocak 2020 - 10:15
Yeni Bölüm

Oyuncu kadrosunda: Ayşenil Şamlıoğlu, Yiğit Kirazcı, Aleyna Solaker, Gamze Karaduman, Selen Domaç, Cansu Fırıncı, Emrah Akkuş, Nilay Erdönmez, Hazal Benli, Algı Eke, Servet Pandur, Gökhan Soylu ve Özer Arslan ve Neslihan Arslan'ın bir araya geldiği; başrollerde Deniz Baysal'ın Ela Sönmez, Seçkin Özdemir'in de Yiğit Atahanlı karakterlerini canlandıracağı ABD yapımı Devious Maids isimli diziden uyarlanacak olan Hizmetçiler dizisinin hazırlıkları devam ediyor. 

20-01/29/hizmetciler-dizisi.png

5 zengin ailenin hayatını hizmetçilerin gözünden anlatmaya hazırlanan yeni dizinin çalışmaları devam ederken, dizinin oyuncuları da afiş çekimi için bir araya geldi. Yönetmen koltuğunda Metin Balekoğlu'nun oturacağı ve  Makbule Kosif'in senaristliğini yapacağı dizi Fabrika Yapım / Öner Aslanel imzası taşıyor.

20-01/29/hizmetcileer.png

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin