Çocuk dizisinin Ali Kemal'i Serhat Teoman'dan diziye veda mesajı..

Star TV'nin sevilen dizisi Çocuk final yaptı.

Merve Mutlu
29 Ocak 2020 - 10:53
Gündem

Başrollerinde Hasan karakteri ile İsmail Hacıoğlu'nun, Şule karakteri ile Ceyda Ateş'in, Akça karakteri ile Merve Çağıran'ın, Ali Kemal karakteri ile Serhat Teoman'ın ve Asiye karakteri ile Nazan Kesal'ın yer aldığı Çocuk dizisi geçtiğimiz akşam yayınlanan 18. bölümü ile final yaparak ekranlara veda etti. 

20-01/29/ocuk.png

Herkesten gizlediği oğlu Hasan'ı uzaktan takip eden ve oğlu olduğunu bilmediği Efe'yi Hasan'ın eşi Akça'dan alarak oğlu Ali Kemal'in oğlu gibi gösteren Asiye'nin, geçmişiyle yüzleşmesi ve anneliğini sorgulamasını işleyen ve Karasu ailesini konu alan 1441 Prodüksiyon yapım imzalı Çocuk dizisinin ekran macerası mutlu sonla sona ulaştı. 

Serhat Teoman'dan Çocuk dizisine veda paylaşımı:

20-01/29/serhat-teoman.png

Final yapan Çocuk dizisinin Ali Kemal'i Serhat Teoman, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımla diziye ve sevenlerine veda etti. Ceyda Ateş, İsmail Hacıoğlu, Merve Çağıran ve Mehmet Emin Güney'in de kareyi paylaşan Teoman: "Bu güzel ve özel 18 bölüm için herkese çok teşekkürler. Başka hikayelerde görüşmek üzere. Huzurlu mutlu sağlıklı kalın..." dedi. 

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin