Sevinç Kumaş Zalim İstanbul dizisinin kadrosuna dahil oldu!

Kanal D'nin sevilen dizisi Zalim İstanbul'un kadrosuna yeni oyuncu katıldı.

Merve Mutlu
29 Ocak 2020 - 11:40
Yeni Bölüm

Oyuncu kadrosunda Fikret Kuşkan, Mine Tugay ve Deniz Uğur gibi sevilen isimlerin yer aldığı Kanal D dizisi Zalim İstanbul'un kadrosuna yeni isim katıldı. 

20-01/29/zalim-istanbul.jpg

Yapımcılığını Şükrü Avşar’ın üstlendiği, Cevdet Mercan’ın yönetmenliğini ve Sırma Yanık’ın da senaryosunu üstlendiği dizi Zalim İstanbul, ekran macerasına devam ediyor. Kuzeni Cenk yüzünden geçirdiği bir kaza ile çocukluğundan fiziksel engele sahip olan Nedim'e memleketinden onu emanet edebileceği bir gelin arayan Agah beyin, memleketinden çocukları ile İstanbul'a yerleşen Seher ile hayatının kesişmesi ve hayatlarını konu alan dizide heyecan tam gaz devam ediyor. Nedim'in iyileşmesi ve hayatını çalanlardan intikam almak için kalbini karartması ile bambaşka bir yola evrilen dizinin yeni bölüm fragmanı da heyecanı artırdı. 

Zalim İstanbul dizisinin kadrosuna Sevinç Kumaş katıldı!

20-01/29/sevinckumas.jpg

Geçtiğimiz günlerde sevilen diziye Oğuz Peçe'nin katıldığı haberini sizlerle paylaşmıştık. Şimdi de Sevinç Kumaş sevilen dizinin kadrosuna katıldı. Kumaş dizide evin yardımcısı Nurten'in kızı Başak karakterini canlandıracak..

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin