Melisa Sözen, Kenan İmirzalıoğlu ile yeni dizisi Alef hakkında konuştu!

Başrol oyuncusu Melisa Sözen Alef dizisi hakkında konuştu.

Merve Mutlu
29 Ocak 2020 - 12:24
Gündem

BluTV'de başlayacak olan ve mistik polisiye türü ile fark yaratmayı planlayan 8 bölümlük dizi Alef, izleyiciler tarafından merakla bekleniyor.

20-01/29/alef-dizisi.png

Başrolde Kemal karakteri ile Kenan İmirzalıoğlu'nun yer aldığı, kadrosunda Ahmet Mümtaz Taylan ve Melisa Sözen'in de yer aldığı dizi, ödüllü yönetmen Emin Alper'in yönetmenliğinde çekildi ve geri sayımı başladı. Çeşitli cinayetlerin sırrını çözmekle uğraşan iki dedektifin hikayesini anlatan Alef dizisi, 2020 yılı içinde izleyici ile buluşacak. 

Magazin Hattı'nın haberine göre Melisa Sözen "Kenan'la ilk kez çalıştık. Muazzam biri... Hem çok çalışkan, hem de çok disiplinli. Bakmayın öyle çok ciddi görünüyor ama çok komik biri..." diyerek dizideki partnerini anlattı. 

Alef ne zaman başlayacak?

20-01/29/melisa-sozen.png

Magazin Hattı'na konuşan oyuncu Sözen, çalışmayı çok istediği bir yönetmenle çalıştığını, ekibini çok sevdiğini belirtirken, "Alef ne zaman başlayacak?" sorusuna, net bilgisi olmadığını ancak Nisan'da başlayabileceğini söyledi. 

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin