Sefirin Kızı'nın Gediz'i Uraz Kaygılaroğlu Aynen Aynen'den ayrıldı!

Başarılı oyuncu Uraz Kaygılaroğlu Aynen Aynen dizisinden ayrıldı.

Merve Mutlu
29 Ocak 2020 - 12:38
Gündem

Ekranların sevilen ismi Uraz Kaygılaroğlu, Sefirin Kızı dizisinde canlandırdığı Gediz karakateri ile hayran kitlesini daha da artırdı. Dizisi başlamadan hemen önce Nilperi Şahinkaya ile Aynen Aynen adlı internet dizisinde rol alan oyuncu, bu diziden de ayrılmak zorunda kaldı.

20-01/29/aynen-aynen.jpg

Daha önce Milyonda Bir, Canını Yediğimin İstanbul'u, Pis Yedili,  Harem, Eski Hikaye, Yedi Güzel Adam, Ailemin Başına Gelenler, Baba Candır, Klavye Delikanlıları ve Ege'nin Hamsisi adlı dizi projelerinde karşımıza çıkan ve her projede kendini sevdiren Uraz Kaygılaroğlu, youtube'da başlayan ve BluTV ekranlarına taşınan Aynen Aynen adlı proje ile de büyük beğeni topluyordu. 

Uraz Kaygılaroğlu Aynen Aynen'den ayrıldı! Yerine Kerem Bürsin geldi!

20-01/29/kerem-bursin.jpg

İki kişilik bir sitcom olarak karşımıza çıkan Aynen Aynen blu Tv'deki yayın hayatına devam ederken, şimdilerde Star TV'de büyük bir beğeni ve ilgi gören Sefirin Kızı dizisinde Gediz karakterini canlandıran Uraz Kaygılaroğlu, çekimlerinin yoğunluğu nedeniyle diziden ayrılmak zorunda kaldı. Magazin Hattı'na açıklama yapan partneri Nilperi Şahinkaya'nın verdiği bu bilgiye göre dizi, sevilen oyuncu Kerem Bürsin ile devam edecek. 

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin