FBI Most Wanted dizisi başlıyor! FBI: Most Wanted konusu, fragmanı ve oyuncu kadrosu

En çok arananlar bu kez adaletten kaçamayacaklar! FBI dizisinin spin-off'u niteliğini taşıyan FBI: Most Wanted dizisi bu akşam CBS'te başlıyor. FBI: Most Wanted dizisinin konusu, fragmanı, oyuncu kadrosu ve fotoğrafları...

Dick Wolf'un arkasında olduğu CBS dizisi FBI'ın spin-off yani uzantı dizisi "FBI: Most Wanted" 07 Ocak 2020 Salı akşamı ekran serüvenine başlıyor.

FBI: MOST WANTED İLE EN ÇOK ARANAN SUÇLULAR HEDEFTE!

FBI'ın ilk sezonunun 18. bölümü "Most Wanted"da dizinin karakterleri tanıtılmış ve FBI: Most Wanted için resmi dizi onayı geçtiğimiz Mayıs ayı içinde çıkmıştı.

20-01/07/fbi-most-wanted-dizisi.jpg

"FBI: MOST WANTED" KONUSU VE OYUNCU KADROSU

Emmy ödüllü Dick Wolf ve FBI ile Law & Order serilerinin arkasındaki isimlerin imzasının bulunduğu FBI: Most Wanted'ın hikayesi; ABD Federal Araştırma Bürosu'nun en çok arananlar listesinde yer alan kötü şöhretli suçluları bıkıp usanmadan takip etmek ve yakalamakla görevli FBI'a bağlı bir birime odaklanıyor.

Deneyimli ajan Jess LaCroix (Julian McMahon), her zaman sahada aktif olarak bulunan bir mobil gizli birim niteliğindeki son derece yetenekli ekibin idaresini üstlenmekte ve ekibiyle birlikte adaleti sağlamak için pek çok zorlu görev üstlenmektedir.

Dizinin oyuncu kadrosunda Julian McMahon'a Kellan Lutz (Kenny Crosby), Roxy Sternberg (Sheryll Barnes), Keisha Castle-Hughes (Hana Gibson), Nathaniel Arcand (Clinton Skye), Yaya Gosselin (Tali LeCroix), Lorne Cardinal (Nelson Skye) gibi isimler eşlik ediyor.

20-01/07/fbi-most-wanted-poster.jpg

Wolf Entertainment, Universal Television ve CBS Television Studios ortak yapımcılığında hazırlanan FBI: Most Wanted'ın yürütücü yapımcı kadrosu ise Dick Wolf, René Balcer, Fred Berner, Arthur W. Forney ve Peter Jankowski'den oluşuyor.

FBI: MOST WANTED AÇILIŞ BÖLÜMÜNDE NELER OLACAK?

René Balcer'ın senaryosunu kaleme alıp, Fred Berner'in yönetmen koltuğunda oturduğu "Dopesick" isimli açılış bölümünde ekip organize suç, uyuşturucu ve yalan dünyasına derinden dalmış olan bir doktorun izini sürer.

"FBI: Most Wanted" (CBS) fragman:

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin