Survivor Hasan yeni Netflix dizisinin kadrosunda!

Netflix'in yeni dizisi 50 Metrekare'nin hazırlıkları başladı.

Merve Mutlu
07 Ocak 2020 - 16:53
Gündem

Hakan: Muhafız ve Atiye'nin ardından yeni bir Türkiye yapımı Netflix dizisi daha izleyicilerle buluşmak için gün sayıyor. Yeni dizi 50 Metrekare'nin hazırlıkları başladı.

20-01/07/hasan-yalnizoglu.png

Tv 100'den Birsen Altuntaş'ın haberine göre: O3 Medya ile Hakan Muhafız, OG Medya ile Atiye, Ay Yapım'la Love101 dizilerini izleyicilerle buluşturan Netflix yeni bir Türkiye yapımına daha yer açtı. BKM Film imzası ile hazırlanan yeni dizinin adının 50 Metrekare olacağı açıklandı. Engin Öztürk, Aybüke Pusat, Cengiz Bozkurt ve Özgür Emre Yıldırım'ın yer aldığı yeni projenin sürpriz ismi de Survivor yarışması ile adını duyuran Hasan Yalnızoğlu oldu. Komedi türünde olacağı bilinen dizide Leke karakterini canlandıracak olan Yalnızoğlu'nun yeni dizisinin çekimlerinin önümüzdeki günlerde başlaması planlanıyor.   

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin