Fear the Walking Dead 5. sezon onayını aldı!

The Walking Dead dizisinin spin-off'u niteliğindeki Fear the Walking Dead'in ekran macerası 5. sezonuyla sürecek. Fear the Walking Dead 5. sezon detayları...

Emmy ödüllü The Walking Dead dizisinden hemen önce yaşananları izleten, dünya zombi cehennemine teslim olmadan önce Los Angeles'ta baş gösteren salgın günlerine bizleri götüren Fear the Walking Dead'in 4. sezonunun ikinci yarısı 12 Ağustos'ta başlıyor. Dizi hayranları sezonun geri kalanının başlangıç tarihinin yaklaşmasının heyecanını yaşarken TCA'dan güzel bir haber daha geldi.

FEAR THE WALKING DEAD SENEYE DE EKRANLARDA!

TCA Yaz Basın Turu etkinlikleri kapsamında gerçekleştirilen duyuruya göre Fear the Walking Dead 5. sezon onayını aldı ve seneye de ekranlarda olmaya devam edecek.

18-07/29/fear-the-walking-dead-4-sezon-2-kisim.jpg

FEAR THE WALKING DEAD 5. SEZON DETAYLARI

Altı bölümlük kısa bir sezonla ekran macerasına başlayan dizinin sonraki sezonlarının bölüm sayısı sırasıyla 15, 16, 16 belirlendi. Yeni sezonun bölüm sayısı konusunda şimdilik bir bilgi yok.

Beşinci sezonun 2019'un yaz döneminde başlaması planlanıyor.

18-07/29/fear-the-walking-dead-4-sezon.jpg

AMC Studios yapımcılığında hazırlanan; Scott M. Gimple, dizi sorumluları Andrew Chambliss ve Ian Goldberg ile birlikte Robert Kirkman, David Alpert, Gale Anne Hurd ve Greg Nicotero'nun yürütücü yapımcılığını üstlendikleri dizinin oyuncu kadrosunda Lennie James, Alycia Debnam-Carey, Colman Domingo, Danay Garcia, Garret Dillahunt, Maggie Grace ve Jenna Elfman gibi isimler yer alıyor.

18-07/29/spoiler-dikkat.png

10 Haziran'da 4. sezonun sekizinci bölümü "No One's Gone" ile sezon arasına giren Fear the Walking Dead bu bölümde Madison Clark'ın (Kim Dickens) ölümü gibi şok edici gelişmelerle karşımıza çıkmıştı.

FEAR THE WALKING DEAD 4. SEZON 2. YARISI NE ZAMAN BAŞLIYOR?

The Walking Dead'den tanıdığımız bir karakter olan Morgan'ın (Lennie James) Fear the Walking Dead evrenine geçiş yapmasıyla iki dizi arasındaki ilk crossover'ın da gerçekleştiği dördüncü sezon 12 Ağustos'ta ekranlara gelecek "People Like Us" isimli bölümle kaldığı yerden devam edecek.

"Fear the Walking Dead" 4. sezon 2. kısım fragmanı:

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin