Better Call Saul 5. sezon onayını aldı!

AMC kanalının popüler dizisi Better Call Saul resmi 5. sezon onayını aldı. Better Call Saul 5. sezon detayları...

Televizon Eleştirmenleri Derneği (TCA) Yaz Basın Turu'ndan Better Call Saul takipçileri için güzel bir haber çıktı!

BETTER CALL SAUL'A ERKEN YENİ SEZON ONAYI!

Dolambaçlı yollarla ay sonunu zor getiren ufak çaplı bir avukat olan Jimmy McGill'in ahlak yoksunu hukuk adamı Saul Goodman'a dönüşümünü bizlere izlettiren AMC dizisi Better Call Saul henüz 4. sezonu başlamadan 5. sezon onayını cebine koydu.

18-07/29/better-call-saul-twitter.jpg

BETTER CALL SAUL 5. SEZON DETAYLARI

AMC, SundanceTV ve AMC Studios Başkanı Charlie Collier ile birlikte dizinin yıldız ismi Bob Odenkirk'in de yer aldığı TCA panelinden çıkan yeni sezon onayı konusunda fazla bir detay verilmedi.

İlk dört sezonu 10 bölümden oluşan dizinin yeni sezonunun yine aynı bölüm sayısına sahip olması muhtemel. Dördüncü sezon bölümlerinin ne zaman izleyiciyle buluşmaya başlayacağı ise şimdilik belirsiz.

18-07/29/better-call-saul-4-sezon-foto.jpg

Efsane dizi Breaking Bad'in spin-off'u özelliğindeki Better Call Saul'un geçtiğimiz sezonu izlenme oranları açısından 25-54 yaş izleyici kategorisinde kablolu kanal dramaları içerisinde en iyi beşinci sırayı elde etmişti.

Vince Gilligan, Peter Gould, Mark Johnson, Melissa Bernstein, Thomas Schnauz ve Gennifer Hutchison'ın yürütücü yapımcılığını üstlendikleri Better Call Saul geride bıraktığı üç sezon boyunca Emmy, Altın Küre, Writers Guild Awards, Critics' Choice Awards, Television Critics Association Award gibi çeşitli ödül organizasyonlarında adaylık ve ödüller kazanmayı başardı.

18-07/29/better-call-saul-4-sezon-fotograf.jpg

Sony Pictures Television ve AMC Studios ortak yapımcılığında, Gilligan ve Gould ikilisinin yaratıcılığında hazırlanan dizinin oyuncu kadrosunda Bob Odenkirk, Jonathan Banks, Rhea Seehorn, Patrick Fabian, Michael Mando ve Giancarlo Esposito gibi isimler yer alıyor.

Geçtiğimiz günlerde gerçekleşen Comic-Con etkinliğinde konuşan Vince Gilligan yaklaşmakta olan dördüncü sezonun şimdiye kadarki en iyi ve en karanlık sezon olduğunu söylerken Better Call Saul ile Breaking Bad'in bu sezonla birlikte daha fazla iç içe geçeceğini belirtti.

BETTER CALL SAUL 4. SEZON NE ZAMAN BAŞLAYACAK?

Better Call Saul'un 4. sezonu 06 Ağustos Pazartesi akşamı AMC ekranlarında başlayacak.

"Better Call Saul" 4. sezon fragmanı:

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin