Fear the Walking Dead 7. sezon onayını aldı! Yeni sezon detayları!

The Walking Dead'in spin-off'u Fear the Walking Dead 7. sezonuyla sürecek! Yeni sezon detayları...

Geçmiş öldü ama gelecek parlak... Fenomen dizi The Walking Dead'in uzantı dizisi "Fear the Walking Dead" yola devam ediyor!

FEAR THE WALKING DEAD'E 7. SEZON ONAYI ÇIKTI!

Yayıncı kanal AMC, resmi Twitter hesabından az önce yaptığı paylaşımla dizinin 7. sezonunun geleceğini müjdeledi!

11 Ekim 2020'de altıncı sezonuna başlayan yapım 22 Kasım'da ekranlara gelen bölümle sezonun ilk yarısını noktalamıştı.

20-12/04/ftwd-twitter.jpg

Lennie James, Alycia Debnam-Carey, Colman Domingo, Danay Garcia, Garret Dillahunt, Maggie Grace, Jenna Elfman, Alexa Nisenson, Austin Amelio, Rubén Blades ve Karen David gibi isimlerin rol aldığı Fear the Walking Dead'in yönetici yapımcılığını showrunnerlar Andrew Chambliss ve Ian Goldberg ile birlikte Scott M. Gimple, Robert Kirkman, David Alpert, Gale Anne Hurd, Greg Nicotero üstlenmekte.

THE WALKING DEAD EVRENİ YENİ PROJELERLE GENİŞLEMEYE DEVAM EDİYOR!

The Walking Dead evreninin ana dizisinin 24 bölümlük 11. sezonuyla 2022 yılı içinde sona ereceği duyurulmuştu. Ancak Fear the Walking Dead'in de yenilenmesiyle birlikte evreni yansıtmaya devam edecek daha pek çok proje bulunuyor.

20-12/04/fear-the-walking-dead-7-sezon.jpg

Hayranların favorilerinden Norman Reedus ve Melissa McBride'ın Daryl Dixon ve Carol Peletier karakterlerine hayat vermeye devam edecekleri henüz ismi netleşmeyen bir dizinin 2023 yılı içinde izleyiciyle buluşmaya başlayacağı daha önceden duyurulmuştu.

AMC ayrıca The Walking Dead'in bir diğer uzantı dizisi "The Walking Dead: World Beyond"u da yayınlıyor. İlk sezonu sonlanan yapımın ikinci sezonu final sezonu olacak.

Bunların yanında Andrew Lincoln'ün canlandırdığı Rick Grimes karakterinin merkezinde olduğu film projesi için de çalışmalar sürmekte.

"Fear the Walking Dead" (AMC) 7. Sezon Duyurusu:

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin