Feed the Beast iptal edildi

On bölümlük ilk sezonunu Ağustos ayının başında tamamlayan AMC dizisi Feed the Beast'in geleceği belli oldu. Tamam mı devam mı?

Kablolu kanallardan ve online yayın platformlarından onay haberlerini alırken ne kadar mutlu oluyorsak bir yandan da gelen haberlerle bazı diziler için defterleri kapatıyoruz.

10 bölümlük ilk sezonunu Ağustos ayının başında tamamlayan AMC dizisi Feed the Beast'in geleceği belli oldu.

İPTAL KARARI GELDİ

Kanal, Clyde Phillips'in (Dexter, Nurse Jackie) Danimarka serisi Bankerot'ı Amerikan televizyonlarına uyarladığı dizi için devam etmeme kararı aldı.

Buna göre dizinin ikinci sezonu olmayacak. Feed the Beast, 10 bölümlük tek sezonluk bir dizi olarak dizi arşivimizdeki yerini almış oldu.

Yayıncı kanal AMC'den iptal kararı ile ilgili yapılan basın açıklamasında şu ifadelere yer verildi:

"Clyde Phillips, David Schwimmer, Jim Sturgess ve stüdyo ortağımız Lionsgate. Feed the Beast ile ilişkili tüm ekibe büyük bir saygı ve hayranlık duyuyoruz.

Bizlerle işbirliği yapmalarından dolayı kendilerine müteşekkiriz. Yetenek, özveri ve ilgilerini takdir ediyoruz. Ne yazık ki diziyi ikinci sezona taşımamız için gereken sonuçlar elde edilemedi."

16-09/07/feed-the-beast.jpg

İŞ REYTİNGTE BİTİNCE...

Feed the Beast, ekran macerası boyunca genellikle zayıf reytingler ve olumsuz eleştirilerle bir türlü istenilen seviyeye çıkamadı.

Haziran ayındaki açılış bölümüyle canlı ve aynı gün izleyici sayısı olarak 976,000 rakamına ve 18-49 yetişkin yaş aralığında 0.31 reyting oranına ulaşan dizi, ikinci bölümüyle birlikte Salı günlerine taşınmasını takiben reytinglerde deyim yerindeyse çakıldı ve bir daha da toparlayamadı.

Dizinin final bölümü izlenme oranları 0.11 reyting oranı ve 406,000 toplam izleyici olarak ortaya çıktı.

David Schwimmer ve Jim Sturgess'ın Bronx'ta üst kalite, lüks bir restoran açmaya çalışan iki çocukluk arkadaşını canlandırdıkları dizide Lorenza Izzo, John Doman, Elijah Jacob, Michael Gladis ve Christine Adams gibi isimler de rol alıyordu.

'Feed the Beast' tanıtım videosu:

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin