The Vampire Diaries 8. sezonda Tyler geri dönüyor!

Michael Trevino'nun hayat verdiği melez Tyler karakteri ilk olarak final sezonunun üçüncü bölümünde hikayede gözükecek.

Volkan Küçükel
07 Eylül 2016 - 18:45
Yeni Bölüm

Tyler Lockwood - Damon'ın beklenmedik kurtarıcısı?

Yeni sezonda Mystic Falls'ın davetli listesi uzuyor...

Entertainment Weekly'nin haberine göre The Vampire Diaries'ın yaklaşmakta olan 8. ve final sezonunda sevilen karakterlerden birinin geri dönüşüne tanık olacağız.

TYLER'IN DÖNÜŞÜ NASIL OLACAK?

Dizide Michael Trevino'nun hayat verdiği melez Tyler karakteri ilk olarak sezonun üçüncü bölümünde hikayede gözükecek ve yolu Damon ile kesişecek.

Damon'ın ruh halinin kötüye gitmesi karşısında geçmişteki deneyimlerini kullanarak Damon'a neyin ve kimin önemli olduğunu hatırlatma mücadelesi vererek durumunun düzelmesini ve doğru yolda ilerlemesini sağlamaya çalışacak.

Ancak dizinin geçmişinden de bildiğimiz üzere Damon'ın Tyler'ı dinlemeye ne kadar istekli olacağı bir soru işareti...

16-09/07/michael-trevino.jpg

YENİ SÜRPRİZ DÖNÜŞLER YOLDA!

Trevino, The Vampire Diaries'ın final sezonunda geri dönüşü beklenen tanıdık yüzlerden sadece birisi.

Ağustos ayında gerçekleştirilen Televizyon Eleştirmenleri yaz basın turu esnasında The CW kanalının başkanı Mark Pedowitz, diziden ayrılan Nina Dobrev'in final sezonu için geri dönmesi konusunda görüşmelerin sürdüğünü belirtmiş ve "Nina'nın geri dönüşünü isteriz. The CW için kendisi çok önemli. Nina, The Vampire Diaries'ın ayrılmaz bir parçası." ifadelerini kullanmıştı.

FİNAL SEZONU NE ZAMAN BAŞLIYOR?

Dünya çapında büyük hayran kitlesi oluşturan The Vampire Diaries'ın 8. sezonu 21 Ekim Cuma akşamı The CW ekranlarında başlayacak.

Tyler'ın dönüşünü nasıl karşılıyorsunuz? Nina Dobrev'in diziye dönme ihtimali sizce nedir? Ve final sezonunda başka hangi isimlerin geri dönüşüne tanıklık etmeyi isterdiniz?

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin