Ferit Kaya Barış Arduç'un Kuzgun dizisine katıldı!

Star tv'nin başarılı yapımlarından Kuzgun'un kadrosuna yeni bir oyuncu dahil oldu. Detaylar haberimizde..

Merve Mutlu
26 Mart 2019 - 15:27
Yeni Bölüm

Başrollerinde Barış Arduç ve Burcu Biricik'in rol aldığı, Hatice Aslan, Levent Ülgen, Emre Kentmenoğlu gibi isimlerin de kadrosunda yer aldığı, Star tv'nin sevilen dizilerinden Kuzgun'un kadrosuna yeni bir oyuncu dahil oldu. 

 19-03/26/kuzgun-ferit-kaya.jpg

Ay Yapım imzası ile çarşamba akşamlarına damga vuran Kuzgun dizisinin kadrosunda, yarın akşam yayınlanacak olan 7. bölümden itibaren başarılı oyuncu Ferit Kaya da yer alacak. 

Cihan karakteri ile Kuzgun dizisindeki yerini alacak olan başarılı oyuncu Ferit Kaya, Terzi Derviş’in (Settar Tanrıöğen) Kuzgun’un (Barış Arduç) yanına verdiği, tam bir görev adamı olarak, yeni girdiği sevkiyat işinde Kuzgun’un sağ kolu olacak.

Bahadır İnce’nin yönetmen koltuğuna oturduğu, senaryosunu da Burcu Görgün Toptaş ve Özlem Yılmaz’ın yazdığı Kuzgun dizisi; hesaplaşma, intikam ve dillere destan bir aşk hikayesi ile her çarşamba saat 20:00'da Star ekranlarında olacak..

Ferit Kaya kimdir?

19-03/26/ferit-kaya.png

24 Şubat 1984 doğumlu ve aslen Diyarbakırlı olan Ferit Kaya, Mimar Sinan Devlet Konservatuarı Tiyatro Anasanat Dalı mezunudur. Birçok ödülün sahibi olan oyuncu daha önce Kayıp, Sahipli, Kötü Yol, Karamel, Yersiz Yurtsuz ve Bir Deli Rüzgar gibi yapımlarda rol almıştır.

 

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin