Kadın 55. yeni bölüm fragmanı yayınlandı! Doruk ölecek mi?

Fox ekranlarının sevilen dizisi Kadın 55. bölümü ile nefesleri kesecek. İşte yeni bölümde yaşanacaklar..

Merve Mutlu
26 Mart 2019 - 16:00
Yeni Bölüm

Fox ekranlarının salı akşamları vazgeçilmez haline gelen ve başrollerinde Özge Özpirinççi, Caner Cindoruk ve Feyyaz Duman'ın, kadrosunda da Bennu Yıldırımlar ve Seray Kaya gibi başarılı isimlerin rol aldığı sevilen dizi Kadın'ın 55. bölümünde neler olacağını sizler için derledik. 

Kadın 55. bölümde neler olacak?

19-03/22/bahar.png

Nezir, Sarp ve Münir'in ardından şimdi de kızı Pırıl ve torunlarını kurtarmaya çalışan Suat'ı yakalayarak odaya hapsedecek. Sarp tarafından öldürülen oğlunun intikamı için yıllarca bekleyen Nezir, Sarp'a seçtirdiği fotoğraf ile öldüreceği çocuğu seçmiş olmuştu. O fotoğraf da Doruk'a aitti...

Suat'ın Münir'e "Neyi var bunun?" sorusu ile "Büyük oğlunu öldürdüler galiba" sözleri Suat'ı bile dehşete düşürdü.

19-03/22/kadin.png

Diğer yandan diziye yeni gelen Avukatın garip halleri devam ediyor. Arif'i kurtarmak için o istemediği halde yardıma devam eden avukat "Başın belada, ama önce bana kimi korumaya çalıştığını söylemen gerekiyor. Bunu bilirsem, bilmeceyi ona zarar vermeden çözebilirim ve seni hapisten kurtarırım." diyerek güvenini kazanmaya çalışmasının ardından, Arif'e "Abi, güven bana.." demesi, avukatın Arif'in kardeşi olduğunu ortaya çıkarıyor. Arif'in nihayet güvenmesi ve Bahar'ın adını vermesinin ardından "Ona ve çocuklara bir şey olmasını istemiyorum. Onlara en ufak bir zarar geleceğine ömür boyu hapiste kalmaya razıyım." sözleri ise izleyenleri duygulandıracak. 

19-03/22/arif.png

Kadın dizisinde Doruk ölecek mi?

19-03/22/dorukcum.png

Sarp'ın öldürdüğü oğluna karşılık Sarp'ın oğlunu öldürecek olan Nezir, içten içe sevgi beslediği Doruk'u öldürme konusunda sorun yaşayacak. Doruk'a onunla oyun oynamak istediğini ve gözlerini bağlaması gerektiğini söyleyen Nezir, gül bahçesinde bu plan için hazırlık yapacak. Ancak ilk andan beri Doruk'a beslemeye başladığı sevgi ve sempati, onu bu cinayetten alıkoyacak gibi görünüyor...

Kadın 55. bölüm fragmanı:

 

 

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin