Ferman Akgül'den Aylin Aslım ve Redd'e şok dava!

Manga'nın solisti Ferman Akgül, TOGG fotoğrafını eleştiren şarkıcılara dava açtı! Ferman Akgül hangi şarkıcılara dava açtı? Neden dava açtı? Ferman Akgül kimdir? Nereli? Aylin Aslım kimdir? Kaç yaşında?

Pınar Alçiçek
02 Haziran 2023 - 12:04
Magazin

Ünlü rock grubu Manga'nın solisti Ferman Akgül, Yerli araba Togg'un direksiyonuna geçip poz verdiği anları sosyal medya hesabından paylaşması bazı ünlüler tarafından sert eleştiri aldı! Ferman Akgül ise o eleştirilere dava ile cevap verdi...

23-06/02/swdfgbvhb.jpg

Şarkıcı Ferman Akgül, kendisine 'Çakma Rockstar' diyen Redd grubundan Güneş Duru ile Doğan Duru ve Aylin Aslım'a 'kişilik haklarına saldırı' iddiasıyla dava açtı.

23-06/02/aqsert.jpg

Davaya sebep olacak o eleştirilere ise yerli otomobil TOGG ile birlikte verdiği poz sebep oldu. Ferman Akgül'ün bu fotoğrafına ilk tepki Redd müzik grubunun üyesi Güneş Duru'dan geldi. Güneş Duru, Togg'un önüne yatarak 'çiğne beni' diye bağıran vatandaşın haberini alıntılayarak "Çakma rock starlardan biri tanıtımı için bir iki milyon alır, vatandaş altına yatar, bakanı yarışa kalkar…" paylaşımında bulundu...

23-06/02/138712642060867ac4e97dc.jpg

Aylin Aslım da Güneş Duru’nun paylaşımını tekrardan alıntılayarak, “Kaç milyon aldığını bilmem, bilemem. Türk rock camiası “kol kırılır, yen içinde kalır”cıdır.  Ama burada bahsedilen kişi yıllardır AKP ile “iş”birliği yapan Manga’nın solisti Ferman Akgül’dür. Biz on yıldan fazla zamandır kara listelerdeyken bu niye bilinmesin? Her şey bir yere kadar" diye yazdı. 

Redd grubundan Doğan Duru da seçim öncesi ünlülerin oy tercihlerini yayınlamasına kinaye yapıp "Hadi Ferman da paylaşsın görelim neymiş tercihi" paylaşımı yaptı.

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin