Fİ dizisi final mi yapıyor?

Azra Kohen'den flaş bir açıklama geldi. Fİ dizisi final mi yapıyor? sorusuna yanıt veren Kohen ikinci sezonda dizinin bitirilmesinin istediğini açıkladı.

Berfu Gürle
25 Aralık 2017 - 16:53
Gündem

Fi-Çİ-Pİ üçlemesinin uyarlaması olarak izlenme rekoru kıran dizi 2. sezon Çİ bitiyor mu? Radyo Trafik Marmara'da Yazarın Dilinden programına dahil olan psikolog ve yazar Azra Kohen dizi ile ilgili sevenlerini üzecek bir açıklama yaptı.

dizisi final mi yapıyor?

Birkaç haftadır yayın günü ile ilgili sorunlar yaşayan ve sevenlerinin tepkisini çeken dizinin uyarlandığı eserin sahibi olan Azra Kohen, dizinin finalini istiyior. Dizide karakterlerin daha fazla önde olduğunu söyleyen Kohen 4. seon sürmesi beklenen dizinin 2. sezonunda bitirilmesi kararını aldığını açıkladı. Hayranlarını derinden üzen bu açıklamadan sonra gözler yapıma çevrildi.

17-12/25/fi-dizisi-final-mi-yapiyor-1514209881.jpg

"Sadece karakterler var"

Yazarın Dilinden programına dahil olan Kohen, "İnsanlar oturduğum yerden çok güzel para kazandığımızı düşünebilir. Amacım hiçbir zaman bir şey kazanmak olmadı. Bir şey yanlış gittiği zaman durdurmak için elimden geleni yapıyorum. İkinci sezonda sadece karakterler var ve o yüzden ikinci sezonda bitirilmesinin kararını aldım." diyerek final kararının neden alındığını açıklaldı. 

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin